Oflee Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 RAM 3200 MHz 16 GB SSD veya HDD modeli 512 GB Ekran kartı RTX 3050 İşlemci i7 13700H ETS 2'yi çok seviyorum. Otobüslere karşı da ilgim var. Arada ETS 2'ye otobüs modu vs kuruyorum. 75 TL verip Fernbus almak mantıklı mı? Oflee dedi: ETS 2'yi çok seviyorum. Otobüslere karşı da ilgim var. Arada ETS 2'ye otobüs modu vs kuruyorum. 75 TL verip Fernbus almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda optimizasyon sorunları varmış sıkıntı çeker miyim? Oflee dedi: ETS 2'yi çok seviyorum. Otobüslere karşı da ilgim var. Arada ETS 2'ye otobüs modu vs kuruyorum. 75 TL verip Fernbus almak mantıklı mı? Oyunda optimizasyon sorunları varmış sıkıntı çeker miyim? Genişletmek için tıkla... oyunun atmosferi sıkar mı ve dlc leri almak gerekli mi Son düzenleme: 2 Temmuz 2023
ETS 2'yi çok seviyorum. Otobüslere karşı da ilgim var. Arada ETS 2'ye otobüs modu vs kuruyorum. 75 TL verip Fernbus almak mantıklı mı? Oflee dedi: ETS 2'yi çok seviyorum. Otobüslere karşı da ilgim var. Arada ETS 2'ye otobüs modu vs kuruyorum. 75 TL verip Fernbus almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda optimizasyon sorunları varmış sıkıntı çeker miyim? Oflee dedi: ETS 2'yi çok seviyorum. Otobüslere karşı da ilgim var. Arada ETS 2'ye otobüs modu vs kuruyorum. 75 TL verip Fernbus almak mantıklı mı? Oyunda optimizasyon sorunları varmış sıkıntı çeker miyim? Genişletmek için tıkla... oyunun atmosferi sıkar mı ve dlc leri almak gerekli mi