Fernbus Simulator Intel Graphics Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

tarikwashere

Centipat
Arkadaşlar ilk çıktığı zamanlar bir heves Fernbus Simulator'ü almıştım. Yükledim ama oynamak ne mümkün. Otobüs gitmiyor bildiğin. Tamam kabul ediyorum benim bilgisayarımın oyun performansı kötü. Ama o kadar da değil yani bildiğiniz en düşük ayarlarda 5 FPS alıyordum. Aradan bayağı zaman geçti YouTube'da sürekli hilmi Şahin'in videolarını izlerim. Bu sabah da Fernbus görünce canım çekti. Ama sitelerde sistem gereksinimlerine bakıyorum. NVIDIA GTX 560 ile açılabilen oyun GT 740M ile de açılır diye düşünüyorum. Ama bu onboard grafik kart desteği yok ibaresi beni benden aldı. Bunun başka bir örneğini daha önce hiç görmedim. Meğerse ben o 5 FPS'i NVIDIA'dan değil Intel HD grafics kartımdan alıyormuşum. Arkadaşlar yok mu bunun bir çaresi? Konuya hakim olanlar varsa yardım rica edecektim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knk adım adım anlatıyım sana;

Masaüstüne gir ve sağ tıkla --> nvidia denetim masası --> phsx yapılandırması --> sağ kutucuğu geforce gt740m yap --> sağ altta uygulaya tıkla

sonra gir oyuna oyunun keyfine bak iyi oyunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…