Fernbus vs tourist bus SIM arasında ne farklar var?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair 16GB (modelin ismini tam bilmiyorum) 2113 mhz (stok ayarlarda çalışıyor. Normalde 3200 mhz gibi yüksek değerler normal çalışma hızı aslında.
SSD veya HDD modeli
ADATA LEGEND 700 (SSD), WD ELEMENTS 1TB (HDD)
Ekran kartı
Nvidia RTX 2060 (düz versiyon [super, ti deği])
Anakart
PRIME H610M-K D4
İşlemci
İntel İ5 12400F
Bu oyunlardan doğru düzgün haberdar ya da 2 tanesini de oynamış kişiler bu oyunların arasındaki farklar nedir? Yazan olursa sevinirim. Bu yaz indiriminde olmadı ikisini de almayı düşünüyorum zaten ikisinin DLC'leri de maalesef birlikte satılıyor.

Fern bus bir süre sonra bayıyor tourist bus simde hem kariyer var hem de fizik motoru daha iyi.

Fernbus otoban agirlikli, Tourist Bus ise daha cok virajli yollara sahip ve kariyer modu iceriyor. Kendi sirketiniz var, otobus al-sat vs. yapabiliyorsunuz.

Oynanis olarak birbirlerinin aynilari denilebilir, dolayisiyla tek birini tercih eder, digerine masraf yapmazdim sahsen.

İlk öncelikle teşekkür ederim. Peki bu durum hâlâ aynı mı? Yani Fernbus'a daha fazla özellik eklenmiyor mu? Özellikle Tourist Bus Sim'in önüne geçmesi için... Birde optimizasyon sorunu varmış özellikle Tourist Bus Sim'de benim sistemim normalde kaldırıyor da Fernbus'a göre çok fazla FPS drop yer miyim?

İlk öncelikle teşekkür ederim. Peki bu durum hâlâ aynı mı? Yani Fernbus'a daha fazla özellik eklenmiyor mu? Özellikle Tourist Bus Sim'in önüne geçmesi için...
Yapimcilari ayni zaten. DLC seklinde yeni araclar, haritaya yeni bolgeler vs. ekleniyor sadece.
Birde optimizasyon sorunu varmış özellikle Tourist Bus Sim'de benim sistemim normalde kaldırıyor da Fernbus'a göre çok fazla FPS drop yer miyim?
Hayir. Dedigim gibi oynanis, grafik vs. olarak aynilar.

Yapimcilari ayni zaten. DLC seklinde yeni araclar, haritaya yeni bolgeler vs. ekleniyor sadece.

Biraz geç döndüm kusura bakma. Tekrardan teşekkür ederim bilgiler için

Tekrar merhaba. Ben Fernbus oyununu daha 1 hafta önce yeni aldım da. Çözemediğim önemli bir şey var. Aynı kayıtta 1'den fazla rota gezince otobüste WC ve WiFi arızası oluyor ve bunları tamir edemiyorum. Şehirlerdeki garaja gitsem de bir şey olmuyor. Bunun hakkında bir şey biliyor musun? Umarım görürsün

Son düzenleme:
Oyuna gireli baya oldu ancak ben hiç yaşamamıştım öyle bir sorun, yeni konu açabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…