Sanırsam seiko markasının alt markalarından biri fakat emin olamadım sizce 1000 1500 gibi fiyatlar verilecek bir saat midir veya onun yerine bunu al diyeceğiniz bir saat var mı?
Seiko ile bir bağlantısı olduğunu göremedim, marka olarak ismi de güven vermiyor zaten. Casio, Timex vs. alman daha iyi olur bu marka yerine. Eğer düşük bütçeli bir şeyler arıyorsan Skmei falan alabilirsin de.
Seiko ile bir bağlantısı olduğunu göremedim, marka olarak ismi de güven vermiyor zaten. Casio, Timex vs. alman daha iyi olur bu marka yerine. Eğer düşük bütçeli bir şeyler arıyorsan Skmei falan alabilirsin de.
Fena değil, kordonu aşırı kaliteli olmayabilir ama sağlam duruyor saat kısmı. Edifice serisinde benzer saatlerin biraz daha iyi kalitelisini bulabilirsin ama bütçeni aşabilir, o yüzden bu da güzel.