Fevell Z1 Se vs DELUX M800Pro

Proerdo

Picopat
Daha fazla  

Merhaba bir fare almak istiyorum. Fevell hakkında bazı kötü yorumlar gördüm. Delux marka olanın sensörü daha iyi galiba ama fevell de daha hafif ancak fevel sağlam olmayabilir mi? Hafif olması için yani 2 aya kırılmasın. CS için kullanacağım. Hangisi daha iyi olur? Çok anlamıyorum bir de farklı bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Delux hakkında pek bilgi yok fevel sağlam üründür bütçedeki en iyi ürün sanırım.

Delux hakkında pek bilgi yok fevel sağlam üründür bütçedeki en iyi ürün sanırım.

Peki ana farkı sensörler galiba bir de sağlamlık bu ikisinin sensörü arasında ciddi bir fark var mıdır bir de fevelın kırılması olur mu? Az fark varsa fevel düşünüyorum.

Peki ana farkı sensörler galiba bir de sağlamlık bu ikisinin sensörü arasında ciddi bir fark var mıdır bir de fevelın kırılması olur mu? Az fark varsa fevel düşünüyorum.
Yani durum kağıt üstünde sadece kroniği varsa mesela delux çöp olur paranız o yüzden gerek yok fevel sağlam bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…