Alperen Yamac Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 Updater.exe'den "ffmpeg.dll" hatası alıyorum. Çözümü nedir? Yardım gerekli.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 ffmpeg.dll free download | DLL‑files.com Buradan indirip System32 klasörüne atın, yanlış hatırlamıyorsam ffmpeg dosyası ses sürücüleriyle alakalıydı.
ffmpeg.dll free download | DLL‑files.com Buradan indirip System32 klasörüne atın, yanlış hatırlamıyorsam ffmpeg dosyası ses sürücüleriyle alakalıydı.
Alperen Yamac Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #3 mantion dedi: ffmpeg.dll free download | DLL‑files.com Buradan indirip System32 klasörüne atın, yanlış hatırlamıyorsam ffmpeg dosyası ses sürücüleriyle alakalıydı. Genişletmek için tıkla... yaptım ve şimdi de bu hatayı alıyorum.
mantion dedi: ffmpeg.dll free download | DLL‑files.com Buradan indirip System32 klasörüne atın, yanlış hatırlamıyorsam ffmpeg dosyası ses sürücüleriyle alakalıydı. Genişletmek için tıkla... yaptım ve şimdi de bu hatayı alıyorum.