FFmpeg Dönüştürme Sorunu

OgiReiSs

Decapat
Merhabalar. FFmpeg'i yeni keşfetmiş bir kullanıcıyım kısacası kendi çapımda bir film ve dizi koleksiyoncuyusum. Filmlerime hem Türkçe, İngilizce dublaj hemse Türkçe, İngilizce alt yazı ekliyorum bunu bir çoğumuzun bildiği MKVToolNix ile gerçekleştiriyorum. Yalnız MKVToolNix üzerinden sadece "mkv" çıktı alabiliyorum bu benim istediğim değil maalesef çünkü televizyonum MKV değil MP4 destekliyor. Bu filmlerimi MP4 yapmak için uzun uğraşlar sonucu bir .bat buldum ama kullandığım .bat dönüştürme yaparken sadece MKVToolNix'den ayarladığım varsayılan dili görüyor ve sadece onu bırakıyor. Yani eklediğim İngilizce ses ve Türkçe, İngilizce alt yazı dosyası kayboluyor.

Kısacası benim istediğim FFmpeg ile "MKV" video dosyasındaki dilleri ve altyazıları bozmadan "MP4" yapabilecek bir .bat yazabilecek veya hazırda olan bir dosyayı önerebilecek birisi olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yöntemi deneyip bilgi verir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…