enbesili Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, şu kramponu alacağımda Lotto 3M Stadio Fg 3Fx Erkek Çim Zemin Kramponu 101365335 Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu halı saha da giyersem çok büyük sıkıntı yaşar mıyım? Ben önceden halı saha ayakkabısı almıştım o ayakkabı çok kayıyordu. Bunu alırsam sakatlık takılma vesaire yaşar mıyım?
Merhaba arkadaşlar, şu kramponu alacağımda Lotto 3M Stadio Fg 3Fx Erkek Çim Zemin Kramponu 101365335 Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu halı saha da giyersem çok büyük sıkıntı yaşar mıyım? Ben önceden halı saha ayakkabısı almıştım o ayakkabı çok kayıyordu. Bunu alırsam sakatlık takılma vesaire yaşar mıyım?
3 388877 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 522 Makaleler 1 15 Ekim 2023 #2 Belki takılma olabilir dikkatli olmak lazım. Giyen çok gördüm hiçbiri sakatlanmadı.
strbladex Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 Bu ayakkabi halisaha da olmaz problem cikartir
enbesili Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 strbladex dedi: Bu ayakkabi halı saha da olmaz problem cikartir Genişletmek için tıkla... Hocam halı saha ayakkabısı giyincede çok kayıyorum bu fiyat civarında bana uygun önerebileceğiniz var mı?
strbladex dedi: Bu ayakkabi halı saha da olmaz problem cikartir Genişletmek için tıkla... Hocam halı saha ayakkabısı giyincede çok kayıyorum bu fiyat civarında bana uygun önerebileceğiniz var mı?
strbladex Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 Lotto Offense Tf 2pr Siyah Erkek Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu olabilir hocam
enbesili Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #6 strbladex dedi: Lotto Offense Tf 2pr Siyah Erkek Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu olabilir hocam Genişletmek için tıkla... Numaram olsa alırdım sağ olun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
strbladex dedi: Lotto Offense Tf 2pr Siyah Erkek Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu olabilir hocam Genişletmek için tıkla... Numaram olsa alırdım sağ olun hocam.
strbladex Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 Baska platformlardan bakabilirsin belki vardir hocam enbesili dedi: Numaram olsa alırdım sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla...
Baska platformlardan bakabilirsin belki vardir hocam enbesili dedi: Numaram olsa alırdım sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla...
enbesili Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #8 strbladex dedi: Baska platformlardan bakabilirsin belki vardir hocam Genişletmek için tıkla... Puma Rapido Iıı Fg/ag Men hocam bunu aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
strbladex dedi: Baska platformlardan bakabilirsin belki vardir hocam Genişletmek için tıkla... Puma Rapido Iıı Fg/ag Men hocam bunu aldım.
strbladex Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #9 Hocam bu da attiginizin aynisi, halisaha ayakkabisi degil ki
enbesili Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #10 strbladex dedi: Hocam bu da attiginizin aynisi, halı saha ayakkabisi degil ki Genişletmek için tıkla... Hocam onu iptal ettim bunu aldım Puma 106701-02 Tacto Iı Fg/ag Futbol Krampon Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol satıcıya sordum satıcı dedi ki bu krampon hem suni çim hem de kuru çim için uygundur araştırdım zaten kramponun adında ag/fg yazıyor bu ikisine de uygun demekmiş bunun altındakiler daha kısa ve geniş. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
strbladex dedi: Hocam bu da attiginizin aynisi, halı saha ayakkabisi degil ki Genişletmek için tıkla... Hocam onu iptal ettim bunu aldım Puma 106701-02 Tacto Iı Fg/ag Futbol Krampon Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol satıcıya sordum satıcı dedi ki bu krampon hem suni çim hem de kuru çim için uygundur araştırdım zaten kramponun adında ag/fg yazıyor bu ikisine de uygun demekmiş bunun altındakiler daha kısa ve geniş.