Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar 30 TL' yi geçmeyecek mouse arıyorum, bunu buldum sizce nasıldır? Kullanan ve herhangi bilgisi olan var mı? Tavsiye eder mi? www.hizlial.com: FG Tech Dragon 2400DPI Programlanabilir 6D Gaming Pro Mouse 10373324 İlgilenecek arkadaşlar yok mu?
Arkadaşlar 30 TL' yi geçmeyecek mouse arıyorum, bunu buldum sizce nasıldır? Kullanan ve herhangi bilgisi olan var mı? Tavsiye eder mi? www.hizlial.com: FG Tech Dragon 2400DPI Programlanabilir 6D Gaming Pro Mouse 10373324 İlgilenecek arkadaşlar yok mu?
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 23 Nisan 2015 #2 O fiyata iyi bir mouse almak zor. Ama tasarımları çok güzel oluyor evertin felan . Sm 770'in tasarımı g502 den bile güzel bence
O fiyata iyi bir mouse almak zor. Ama tasarımları çok güzel oluyor evertin felan . Sm 770'in tasarımı g502 den bile güzel bence
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #3 Dalga geçmek maksadıyla sormadın bunu bil. Bir bilgin yoksa laf kalabalığı yapma! Tavsiyesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Dalga geçmek maksadıyla sormadın bunu bil. Bir bilgin yoksa laf kalabalığı yapma! Tavsiyesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2015 #4 Fare konusu ucuza gelmez. En az 50 TL biriktirip A4 Tech Bloody V2 almalısınız. En azından kaliteli bir ürün almış olursunuz.
Fare konusu ucuza gelmez. En az 50 TL biriktirip A4 Tech Bloody V2 almalısınız. En azından kaliteli bir ürün almış olursunuz.
sualp12 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2015 #5 Bilgehan Demirkaya dedi: Arkadaşlar 30 TL' yi geçmeyecek mouse arıyorum, bunu buldum sizce nasıldır? Kullanan ve herhangi bilgisi olan var mı? Tavsiye eder mi? www.hizlial.com: FG Tech Dragon 2400DPI Programlanabilir 6D Gaming Pro Mouse 10373324 İlgilenecek arkadaşlar yok mu? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin mouse şuanda elimde duruyor ben memnunum elime güzel oturuyor DPI ayarıyla çok oynamıyorum ama orada olması güzel bir his veriyor tabi .
Bilgehan Demirkaya dedi: Arkadaşlar 30 TL' yi geçmeyecek mouse arıyorum, bunu buldum sizce nasıldır? Kullanan ve herhangi bilgisi olan var mı? Tavsiye eder mi? www.hizlial.com: FG Tech Dragon 2400DPI Programlanabilir 6D Gaming Pro Mouse 10373324 İlgilenecek arkadaşlar yok mu? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin mouse şuanda elimde duruyor ben memnunum elime güzel oturuyor DPI ayarıyla çok oynamıyorum ama orada olması güzel bir his veriyor tabi .