FGG Madlions MAD 68 HE limited alınır mı?

@goldenRays' ürünü abartılı övmüşsün ve boş övmüşsün saydığın özellikler abartılacak şeyler değiller ve Madlions gerçekten rezil ve kronik sıkıntılı almayın aldırmayın

Normalde benim bildiğim switch farkı bir de kasa kalite farkı mevcuttu fakat Wraith'te AmberPro Switch yazıyor, UluGames'te Gateron switch yazıyor. Bunu Wraith'e bir sorun canlı destek üzerinden oradan aldınız herhalde. Madlions'un kendi sitesinde ise 68 HE modelinde 2 tane limited görünüyor birinde Gateron yazıyor diğerinde ise düz magnetic switch yazıyor muhtemelen 2. si Wraith'te satılan. Özellikleri aynı benim bildiğim UluGames linkinde biraz aşağıda yazıyor farkları yanyana. İnsanın anlayacağı bir fark yok e-sporcu olsanız dahi. Tasarım farkı harici alınmaz bence. Ben ön siparişten Mad 68 R modelini aldım daha gelmedi tasarımı için aldım. Pro olsaydı favorim pro serisi 1 ay sonra gelcekmiş.

hocam wraithde RGB [Amber Pro Switch] Limited [Amber Pro Switch] boyle 2 tane secenek var lmited editonda rgb var degilmi rgbsiz almayayım simdi

hocam wraithde RGB [Amber Pro Switch] Limited [Amber Pro Switch] boyle 2 tane secenek var lmited editonda rgb var degilmi rgbsiz almayayım simdi
Direk klavyeyi almayın kronik sorunlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı