Steam FH 4'ü silmek ilerlemeyi de siler mi?

Melikşah S

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Steam'den FH4 almıştım. Artık 200 saat oynadım oyunu, yapacak bir şey kalmadı. Sıkıldım artık ve PC'mde 100 GB yer kaplıyor. Alanım kısıtlı. Silmek istiyorum. Ama silersem ilerlemem gider mi? Yani başka zaman tekrar indirince en baştan başlar mıyım?

Arkadaşlar merhaba. Steam'den FH4 almıştım. Artık 200 saat oynadım oyunu, yapacak bir şey kalmadı. Sıkıldım artık ve PC'mde 100 GB yer kaplıyor. Alanım kısıtlı. Silmek istiyorum. Ama silersem ilerlemem gider mi? Yani başka zaman tekrar indirince en baştan başlar mıyım?
Steam Cloud açıksa ilerleme oraya kaydedilir. Ayarlardan kontrol eder misin?
sssf.PNG

Legal olarak satın aldıysanız evet her oyunun save i Online olarak tutulur sağlayıcılarda.

İlerlemende herhangi bir sıkıntı olmaz. Forza serisinde hesap bilgileri direkt Microsoft tarafından kaydediliyor zaten. Oyun içerisinde Microsoft hesabına bağlandığın an kaldığın yerden devam edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı