H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 26 Nisan 2022 #1 Grafikleri çok hoşuma gitti. Sistemimde yetiyor fakat klavyede oynamak ne kadar zevk verir? Eğlenceli olur mu?
Grafikleri çok hoşuma gitti. Sistemimde yetiyor fakat klavyede oynamak ne kadar zevk verir? Eğlenceli olur mu?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #2 Direksiyon ile de deneyimledim. Klavye daha kolay geldi. Klavye ile 600 saate yakın oynama sürem var. Gayet zevkli bana kalırsa.
Direksiyon ile de deneyimledim. Klavye daha kolay geldi. Klavye ile 600 saate yakın oynama sürem var. Gayet zevkli bana kalırsa.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.665 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 Alışırsan keyif verir, ben gamepad ile oynuyorum ki bence en keyiflisi, klavyeye geçince oynamakta zorluk çekiyorum. Alışkanlık meselesi.
Alışırsan keyif verir, ben gamepad ile oynuyorum ki bence en keyiflisi, klavyeye geçince oynamakta zorluk çekiyorum. Alışkanlık meselesi.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 26 Nisan 2022 #4 Hokkabaz Gibiyim dedi: Grafikleri çok hoşuma gitti. Sistemimde yetiyor fakat klavyede oynamak ne kadar zevk verir? Eğlenceli olur mu? Genişletmek için tıkla... Gamepad için yapılan bir oyun aslında.Gamepad varsa deneyebilirsiniz. Klavye ile de oynanır neden oynanmasın.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Grafikleri çok hoşuma gitti. Sistemimde yetiyor fakat klavyede oynamak ne kadar zevk verir? Eğlenceli olur mu? Genişletmek için tıkla... Gamepad için yapılan bir oyun aslında.Gamepad varsa deneyebilirsiniz. Klavye ile de oynanır neden oynanmasın.
4 461750 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 520 Çözümler 5 26 Nisan 2022 #5 Klavyeyle oynadım, hatta bazı sürüş yardımcılarını kapayınca sürüş daha tepkisel oldu.