Selam, Xbox Game Pass hesabımdaki Forza 4 hesabında bir ilerleme vardı. Zaten başlangıçtaki zorunlu görevleri sinirli sinirli yapmıştım ve bir nedenden dolayı oyunu silmiştim ve şimdi de Steam'den yaz indirirmleriyle Forza 4 Ultimate Edition aldım. Ancak ne yaparsam yapayım Xbox hesabındaki ilerlemememi aktaramadım. Baştaki o zorunlu görevleri yapmakta istemiyorum. Bilgisi olan söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Selam, Xbox Game Pass hesabımdaki Forza 4 hesabında bir ilerleme vardı. Zaten başlangıçtaki zorunlu görevleri sinirli sinirli yapmıştım ve bir nedenden dolayı oyunu silmiştim ve şimdi de Steam'den yaz indirirmleriyle Forza 4 Ultimate Edition aldım. Ancak ne yaparsam yapayım Xbox hesabındaki ilerlemememi aktaramadım. Baştaki o zorunlu görevleri yapmakta istemiyorum. Bilgisi olan söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Q: Why are you bringing Forza Horizon 4 to Steam? A: Players are our priority, and we are always looking for new ways to bring our games to where they play. We look forward to seeing people experie...
Yakın zamanda Game Pass'e zam gelmesiyle birlikte oyunu Steam'den almak daha mantıklı geldi ancak ardından hiçbir Türkçe kaynakta nasıl save dosyasını geçirebileceğimi bulamadım, genelde insanlar direkt geçmez demişti. Ben de yabancı kaynaktan buldum ve sizinle paylaşmak istedim video bana...