N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 23 Mart 2023 #11 All The Way dedi: Xbox Game Pass ile oyna boşuna para verme bence. 3 aylık hesaplar 10TL'ye satılıyordu. Üstüne 2 ay da normal uzatsan 60TL'ye 5 ay FORZA4-5 dahil bir sürü oyun alacaksın. Bunu şu yüzden söylüyorum bir yerden sonra sıkılacaksınız. Genişletmek için tıkla... İndirimin bitmesine 48 saniye kala aldım şu an iniyor bwm özelleştirme veya selektör sinyal atma gibi özellikleri var mı?
All The Way dedi: Xbox Game Pass ile oyna boşuna para verme bence. 3 aylık hesaplar 10TL'ye satılıyordu. Üstüne 2 ay da normal uzatsan 60TL'ye 5 ay FORZA4-5 dahil bir sürü oyun alacaksın. Bunu şu yüzden söylüyorum bir yerden sonra sıkılacaksınız. Genişletmek için tıkla... İndirimin bitmesine 48 saniye kala aldım şu an iniyor bwm özelleştirme veya selektör sinyal atma gibi özellikleri var mı?
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #12 N0rvecli dedi: İndirimin bitmesine 48 saniye kala aldım şu an iniyor bwm özelleştirme veya selektör sinyal atma gibi özellikleri var mı? Genişletmek için tıkla... Sinyal tarzı şeyler yok. Modifiye var ama. Bu arada "BMW" demek istedin galiba
N0rvecli dedi: İndirimin bitmesine 48 saniye kala aldım şu an iniyor bwm özelleştirme veya selektör sinyal atma gibi özellikleri var mı? Genişletmek için tıkla... Sinyal tarzı şeyler yok. Modifiye var ama. Bu arada "BMW" demek istedin galiba
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 23 Mart 2023 #13 maydonozdiyarı dedi: Sinyal tarzı şeyler yok. Modifiye var ama. Bu arada "BMW" demek istedin galiba Genişletmek için tıkla... Acele ile fark etmemişim oyun gayet akıcı fakat drop yiyor oyunda sorun mu var? GPU kullanımı yerlerde ayrıca.
maydonozdiyarı dedi: Sinyal tarzı şeyler yok. Modifiye var ama. Bu arada "BMW" demek istedin galiba Genişletmek için tıkla... Acele ile fark etmemişim oyun gayet akıcı fakat drop yiyor oyunda sorun mu var? GPU kullanımı yerlerde ayrıca.