FH4 bir anda kapanıyor

Daha fazla  
Meslek
R34'ün direksiyonu.
Game Ready 526.47 driver güncellemesinden sonra FH4'e girdiğim zaman 20-30dk oynadıktan sonra oyun bir anda donuyor ve kapanıyor. Çöküyor gibi yani donuyor ve Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bir çözümü var mı yeni driver güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? Güncelleme öncesi böyle bir şey olmuyordu.
Sistem bileşenlerim:
3050 16 GB RAM i5 12400F.

Game Ready 526.47 driver güncellemesinden sonra FH4'e girdiğim zaman 20-30dk oynadıktan sonra oyun bir anda donuyor ve kapanıyor. Çöküyor gibi yani donuyor ve Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bir çözümü var mı yeni driver güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? Güncelleme öncesi böyle bir şey olmuyordu.
Sistem bileşenlerim:
3050 16 GB RAM i5 12400F.

Bende de öyle maalesef, yeni driverı beklemek zorundayız.

Bende çıldıracak duruma geliyorum, yeni sürüm gelene kadar eski sürüme geçebilirsiniz.

Hocam eski sürüme de geçmek istemiyorum performans kaybı olmasın diye yeni sürüm inşallah bir an önce gelir NVIDIA kullanıcı kaybetmeden. Aklımda RX 6600'e geçmek bile oldu şu son güncellemeden.

Neyse ki 5'te kalktı.

FH5'te kaldırdılar ise 4'e bakacaklardır gibi geliyor hocam.

Hocam eski sürüme de geçmek istemiyorum performans kaybı olmasın diye yeni sürüm inşallah bir an önce gelir NVIDIA kullanıcı kaybetmeden. Aklımda RX 6600'e geçmek bile oldu şu son güncellemeden.

FH5'te kaldırdılar ise 4'e bakacaklardır gibi geliyor hocam.

Performans kaybı olmaz hocam, olursa 1 FPS falan. NVIDIA stabilitesi ile tanınıyor. Böyle sorunlar devam ederse herkes AMD'ye geçmeye başlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00