egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 24 Eylül 2024 #1 FH4 indirimini 2 kez kaçırdım ve tekrar gelir mi bilmiyorum. Sonbahar indiriminde tekrar 4$'a düşer mi?
FH4 indirimini 2 kez kaçırdım ve tekrar gelir mi bilmiyorum. Sonbahar indiriminde tekrar 4$'a düşer mi?
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.668 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2024 #2 egwmen dedi: FH4 indirimini 2 kez kaçırdım ve tekrar gelir mi bilmiyorum. Sonbahar indiriminde tekrar 4$'a düşer mi? Genişletmek için tıkla... Belkide girer ama ilkbahar indirimleri daha olanaklı ben ultimate editionu 90 tlye almıştım.
egwmen dedi: FH4 indirimini 2 kez kaçırdım ve tekrar gelir mi bilmiyorum. Sonbahar indiriminde tekrar 4$'a düşer mi? Genişletmek için tıkla... Belkide girer ama ilkbahar indirimleri daha olanaklı ben ultimate editionu 90 tlye almıştım.
egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 25 Eylül 2024 #3 cti real dedi: Belkide girer ama ilkbahar indirimleri daha olanaklı ben Ultimate Edition'u 90 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyun 15 Aralık'ta kalkıyormuş yoksa her türlü beklerdim o yüzden biraz üzüldüm.
cti real dedi: Belkide girer ama ilkbahar indirimleri daha olanaklı ben Ultimate Edition'u 90 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyun 15 Aralık'ta kalkıyormuş yoksa her türlü beklerdim o yüzden biraz üzüldüm.