SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 20 Haziran 2022 #1 Selam FH4'te LEGO DLC'ye sahibim fakat oyuna ne zaman giriş yapsam beni LEGO Dünyasından başlatıyor ben gerçek Dünya'da başlamak istiyorum? Çözümü vardır umarım. İyi sosyaller <3 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
Selam FH4'te LEGO DLC'ye sahibim fakat oyuna ne zaman giriş yapsam beni LEGO Dünyasından başlatıyor ben gerçek Dünya'da başlamak istiyorum? Çözümü vardır umarım. İyi sosyaller <3
Çözüm SHYN1E 20 Haziran 2022 Çözümü buldum, gerçek Dünya'ya gidip eve girdikten sonra Y tuşuna basıp evi varsayılan seçince sorun çözülüyor.
Çözümü buldum, gerçek Dünya'ya gidip eve girdikten sonra Y tuşuna basıp evi varsayılan seçince sorun çözülüyor.
michaelfarradey Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir 20 Haziran 2022 #2 Ana haritaya gidip oradaki bir evinize girip çıkın. Daha sonra oyundan çıkın. Tekrar oyuna girdiğinizde o evden başlatması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Ana haritaya gidip oradaki bir evinize girip çıkın. Daha sonra oyundan çıkın. Tekrar oyuna girdiğinizde o evden başlatması gerekiyor.
G gardiyankurt Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #3 Haritadan festival alanı veya evin varsa gidip başlangıç ev işareti olarak seçmen lazım. Artı 0 Eksi
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #4 Lego haritasındaki evi varsayılan ev olarak seçmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 20 Haziran 2022 #5 Çözümü buldum, gerçek Dünya'ya gidip eve girdikten sonra Y tuşuna basıp evi varsayılan seçince sorun çözülüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümü buldum, gerçek Dünya'ya gidip eve girdikten sonra Y tuşuna basıp evi varsayılan seçince sorun çözülüyor.