Metehan_5678 Centipat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Fh4 Ultimate Edition indirime girince Steam'den alacağım peki VIP ne işe yarıyor? Araştırdım videolar izledim ama tam anlamadım. 3 araba haftada 1 çark mı veriyor parayı ikiye mi katlıyor yoksa daha fazla mı?
Fh4 Ultimate Edition indirime girince Steam'den alacağım peki VIP ne işe yarıyor? Araştırdım videolar izledim ama tam anlamadım. 3 araba haftada 1 çark mı veriyor parayı ikiye mi katlıyor yoksa daha fazla mı?
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 1 Haziran 2021 #2 Hayvan gibi arabalar + servet adası + lego adası + beleş evler başlangıç olarak 10 Super çark daha fazlası.
Hayvan gibi arabalar + servet adası + lego adası + beleş evler başlangıç olarak 10 Super çark daha fazlası.
Metehan_5678 Centipat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 Khamzat dedi: Hayvan gibi arabalar + servet adası + lego adası + beleş evler başlangıç olarak 10 Super çark daha fazlası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Khamzat dedi: Hayvan gibi arabalar + servet adası + lego adası + beleş evler başlangıç olarak 10 Super çark daha fazlası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler