Steam'de yaz indirimi sebebiyle Forza oyunları indirime girdi. Forza Horizon 5 haliyle Forza Horizon 4'ten daha pahalı. Ben de Forza Horizon 4 almak istiyorum. Size sorum şu olacak: Forza Horizon 4 online oynanabiliyor mu ve fiyatına değer mi?
Steam'de yaz indirimi sebebiyle Forza oyunları indirime girdi. Forza Horizon 5 haliyle Forza Horizon 4'ten daha pahalı. Ben de Forza Horizon 4 almak istiyorum. Size sorum şu olacak: Forza Horizon 4 Online oynanabiliyor mu ve fiyatına değer mi?
Bence Forza 4 daha iyi ama harbi sunucuları unutuldu gibi ve evet fiyatını sonuna kadar hakkeder ama alacaksanız ultimite paketini almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Bence Forza 4 daha iyi ama harbi sunucuları unutuldu gibi ve evet fiyatını sonuna kadar hakkeder ama alacaksanız ultimite paketini almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Evet online oynanabiliyor ve evet fiyatına kesinlikle değer. Oyunun lobileri halen full çekiyor. 72 kişilik lobiler hep 60 üstü gördüğüm kadarıyla. Oynanır.
Evet online oynanabiliyor ve evet fiyatına kesinlikle değer. Oyunun lobileri halen full çekiyor. 72 kişilik lobiler hep 60 üstü gördüğüm kadarıyla. Oynanır.