Araç sesleri ve çeşitliliği, grafik, modifiye ve harita büyüklüğü açısından hangisi daha iyi? Sonradan pişman olmak istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
-Araç sesleri olarak FH5 daha iyi, bariz sayılır ama FH4'te en iyilerinden biri.Araç sesleri ve çeşitliliği, grafik, modifiye ve harita büyüklüğü açısından hangisi daha iyi? Sonradan pişman olmak istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
-Araç sesleri olarak FH5 daha iyi, bariz sayılır ama FH4'te en iyilerinden biri.
-Çeşitlilik olarak, bazı araçlar 5'te var ama 4'te yok. Bazıları ise 4'te var, 5'te yok.
-Grafik olarak bariz FH5 iyi.
-Modifiye olayları benzerdi yanlış hatırlamıyorsam.
-Harita büyüklüğü olarak FH5 daha büyük ama araba sürebileceğin arazisi daha dağınık, o yüzden bazı yerler sürülemeyecek cinsten olabiliyor.
Gene de gurmesi değilim. Ben FH4 aldım, daha ucuz ve haritası daha güzel diye. Tropikal veya çöl temasını sevmiyorum şahsen.
Eğer map kriteri sizin için önemli değilse ve çöl temasını seviyorsanız, FH5'i almanızı öneririm.Çok orta da kaldım karar verme konusunda.
Araba seslerine modifiye sonrası pek dikkat etmedim, nasıl bir değişim oluyor bir fikri yok.Çok orta da kaldım karar verme konusunda.
Eğer map kriteri sizin için önemli değilse ve çöl temasını seviyorsanız, FH5'i almanızı öneririm.
Bütçeniz varsa, Premium Edition paketini almanız daha mantıklı. Oyuna ekstra Car Pass DLC'si (Fazladan 42 araç ekliyor) ve genişletme haritası getiriyor. Bunların yanı sıra birçok ekleme de oluyor.Harita temel unsur benim için bir oyun da. Standart Edition ve diğer sürümler arasında ki fark nedir? Çok bir fark yoksa arada 4 dolar(138 TL) almayı düşünüyorum.
Bütçeniz varsa, premium Edition paketini almanız daha mantıklı. Oyuna ekstra car Pass DLC'si (fazladan 42 araç ekliyor) ve genişletme haritası getiriyor. Bunların yanı sıra birçok ekleme de oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.