lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 16 Mart 2021 #1 Merhabalar, bugün Forza Horizon 4 satın aldım ve yükledim. Fakat MSI Afterburner çalışmıyor, sebebi ne olabilir? Diğer oyunlarda sıkıntısız çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2021
Merhabalar, bugün Forza Horizon 4 satın aldım ve yükledim. Fakat MSI Afterburner çalışmıyor, sebebi ne olabilir? Diğer oyunlarda sıkıntısız çalışıyor.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Mart 2021 #2 CS:GO gibi FH4'te de MSI Afterburner çalıştırılamaz. Yapacak bir şey yok. İsterseniz ayarlardan oyunun kendi FPS sayacını açabilrsiniz. Artı 1 Eksi
CS:GO gibi FH4'te de MSI Afterburner çalıştırılamaz. Yapacak bir şey yok. İsterseniz ayarlardan oyunun kendi FPS sayacını açabilrsiniz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 Çalışmaz hocam. Boşuna uğraşmayın. Bu programı deneyin. Microsoft'un kendi uygulaması. Windows 10 FPS Göstergesi Nasıl Aktif Edilir? Windows 10'da bulunan Xbox Game Bar, içinde gizli bir performans monitörü ve FPS göstergesi bulunduruyor. Peki bu pencere nasıl açılıyor? Oyunlarda www.technopat.net Artı 1 Eksi
Çalışmaz hocam. Boşuna uğraşmayın. Bu programı deneyin. Microsoft'un kendi uygulaması. Windows 10 FPS Göstergesi Nasıl Aktif Edilir? Windows 10'da bulunan Xbox Game Bar, içinde gizli bir performans monitörü ve FPS göstergesi bulunduruyor. Peki bu pencere nasıl açılıyor? Oyunlarda www.technopat.net
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 16 Mart 2021 #4 poorfredo dedi: CS:GO gibi FH4'te de MSI Afterburner çalıştırılamaz. Yapacak bir şey yok. İsterseniz ayarlardan oyunun kendi FPS sayacını açabilrsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yaptım. Artı 0 Eksi
poorfredo dedi: CS:GO gibi FH4'te de MSI Afterburner çalıştırılamaz. Yapacak bir şey yok. İsterseniz ayarlardan oyunun kendi FPS sayacını açabilrsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yaptım.
Rhaelva Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #5 poorfredo dedi: CS:GO gibi FH4'te de MSI Afterburner çalıştırılamaz. Yapacak bir şey yok. İsterseniz ayarlardan oyunun kendi FPS sayacını açabilrsiniz. Genişletmek için tıkla... CS:GO fixi var ama FH4'te yok. Zaten oyun, oyun gibi açılmıyor sanki bir programmış gibi açıldığı için Afterburner görmüyor. (sanırım) Artı 0 Eksi
poorfredo dedi: CS:GO gibi FH4'te de MSI Afterburner çalıştırılamaz. Yapacak bir şey yok. İsterseniz ayarlardan oyunun kendi FPS sayacını açabilrsiniz. Genişletmek için tıkla... CS:GO fixi var ama FH4'te yok. Zaten oyun, oyun gibi açılmıyor sanki bir programmış gibi açıldığı için Afterburner görmüyor. (sanırım)