T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 16 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar belirttiğim gibi oyuna her girişimde kontrol ve grafik ayarları default ayarlarına geri yüklüyor. Bu yüzden her girişimde tekrar tekrar ayar yapıyorum ve bu canımı çok sıkıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Arkadaşlar belirttiğim gibi oyuna her girişimde kontrol ve grafik ayarları default ayarlarına geri yüklüyor. Bu yüzden her girişimde tekrar tekrar ayar yapıyorum ve bu canımı çok sıkıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 16 Haziran 2021 #2 Oyunu alt-F4 yaparak kapatma eğer öyle yapıyorsan. Normal bir şekilde çık bende düzeliyor. Artı 0 Eksi
Madarasan Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Oyun kaynaklı bir problem onların fixlemesi lazım. Sizi yapabileceğiniz bir çözüm yok galiba. Artı 0 Eksi
KS KS T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 16 Haziran 2021 #4 NiqhTmaRe dedi: Oyunu alt-F4 yaparak kapatma eğer öyle yapıyorsan. Normal bir şekilde çık bende düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Normal kapatıyorum. Artı 0 Eksi
NiqhTmaRe dedi: Oyunu alt-F4 yaparak kapatma eğer öyle yapıyorsan. Normal bir şekilde çık bende düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Normal kapatıyorum.