FH4'ü SSD'den HDD'ye atarken "Invalid install path" hatası

Glox

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Steam'den yüklemiş olduğum Forza Horizon 4'ü SSD'den HDD'ye taşımak istiyorum fakat ınvalid install path hatasını alıyorum. Bir çözümü var mıdır ya da bana yardım edebilecek bir dostumuz? İnternetten araştırdım fakat bir türlü ulaşamadım. Bana yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-17_221830.png
    174,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Taşımak istediğiniz diskte yeni bir klasör oluşturup adına Steam Kütüphanesi vs diyin, ardından tekrar deneyin. Bu arada size tavsiyem taşımamanız çünkü HDD'de FH4 tam bir işkence, oyunun yüklenmesi çok uzun sürüyor ve steam versiyonu halihazırda sorunlu değilmiş gibi bir de droplara neden oluyor.

Bunun bende farkındayım fakat FH4'e eskisi kadar girmiyorum bu yüzden benim için problem değil ve SSD de sadece 15GB yer kaldı. Dedinizi denedim fakat yine olmadı yine aynı ekranda aynı hatayı aldım.
Şöyle yapsam olur mu? FH4 dosyalarını kopyalasam daha sonra onu HDD'ye yapıştırsam sonrasında SSD bulunan dosyaları silsem olma ihtimali var mı?

HDD deki steam dosyasını bul ordan FH4 e ait olan tüm dosyaları sil tekrar yükle. Eğer olmuyorsa dosya bütünlüğünü doğrula ardından tekrar dene.

HDD'deki Steam dosyasını bul oradan FH4'e ait olan tüm dosyaları sil tekrar yükle. Eğer olmuyorsa dosya bütünlüğünü doğrula ardından tekrar dene.

Hepsini yaptım ama olmadı bende sildim HDD'ye yükledim ama sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…