Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?FH5 açıldıktan sonra oyuna devam et tuşuna basınca aşağıdaki hata ekranı ile çöküyor. Çıldıracağım bilgisi olan biri yazabilir mi= internetteki her yöntemi denedim olmuyor.
Eki Görüntüle 2269118
FH5 açıldıktan sonra oyuna devam et tuşuna basınca aşağıdaki hata ekranı ile çöküyor. Çıldıracağım bilgisi olan biri yazabilir mi= internetteki her yöntemi denedim olmuyor.
Eki Görüntüle 2269118
Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?
Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
Denedim bir dakika falan yüklendi daha sonra 7FPS'ye düşüp çöktü.
Denedim ama maalesef yükleme ekranında (arabaların screenshotları olduğu yükleme ekranı) çöküyor oyun.
Denedim bir dakika falan yüklendi daha sonra 7FPS'ye düşüp çöktü.
Denedim ama maalesef yükleme ekranında (arabaların screenshotları olduğu yükleme ekranı) çöküyor oyun.
Driverınız güncel mi?
bir bakın buraya.![]()
Forza Horizon 5 Ãökme sorunu - Microsoft Q&A
Oyun Xbox koluna kadar gelip çalıÅmayı durdurdu hatası veriyor yardımcı olabilir misinizanswers.microsoft.com
Windows 10 kullanıyorum en güncel sürüm adrenalin driverları da güncel işlemcim R5 5500 ekran kartım RX6700 10GB modeli.
Bunları da denemiştim işe yaramadı maalesef Steam sürümü var oyunun. Onar özelliği o yüzden çalışmıyor.
Bir sfc/scannow çalıştırın yeniden deneyin.
Az önce tarama bitti ve bozuk dosyaları tamir etmiş ama oyun hala çalışmıyor. Oyunu silip tekrar yüklemeyi (50Mbps internet :/) deneyemek zorundayım sanırım ya da balyozu alıp monitöre indirmek kaldı son çözüm olarak.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.