Oflee Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Merhaba ben Forza 5, Microsoft Flight Simulator ve Baldur's Gate 3 almak istiyorum. Çoğu site Steam hesabı olarak veriyor. Steam keyi olarak veren yok mu?
Merhaba ben Forza 5, Microsoft Flight Simulator ve Baldur's Gate 3 almak istiyorum. Çoğu site Steam hesabı olarak veriyor. Steam keyi olarak veren yok mu?
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 Etail, Voidu, Kinguin, HumbleBundle, Eneba, IndieGala şu an aklıma gelenler. Hangilerinde istediğiniz oyunlar var bilmiyorum. Kontrol edebilirsiniz.
Etail, Voidu, Kinguin, HumbleBundle, Eneba, IndieGala şu an aklıma gelenler. Hangilerinde istediğiniz oyunlar var bilmiyorum. Kontrol edebilirsiniz.
Oflee Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 deniz.10 dedi: Etail, Voidu, Kinguin, HumbleBundle, Eneba, IndieGala şu an aklıma gelenler. Hangilerinde istediğiniz oyunlar var bilmiyorum. Kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Humblebundle da ve kinguin de fiyatlar aynıya geliyor yine de teşekkürler
deniz.10 dedi: Etail, Voidu, Kinguin, HumbleBundle, Eneba, IndieGala şu an aklıma gelenler. Hangilerinde istediğiniz oyunlar var bilmiyorum. Kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Humblebundle da ve kinguin de fiyatlar aynıya geliyor yine de teşekkürler