L Luminaobscura Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 150 6 Temmuz 2022 #1 Forza Horizon 5 te Mustang 2018 Spec 5 ile drift zoneda sadece 3 yıldız alabiliyorum. 4 yıldız için ne yapmam lazım? Şu videolarda farklı drift zonlerda çıkıyor. Acaba bununla mı alakalı? Bende onlar yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Forza Horizon 5 te Mustang 2018 Spec 5 ile drift zoneda sadece 3 yıldız alabiliyorum. 4 yıldız için ne yapmam lazım? Şu videolarda farklı drift zonlerda çıkıyor. Acaba bununla mı alakalı? Bende onlar yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Temmuz 2022 #2 O öyle değil. Başka bir drift bölgesine gidip en az bir yıldız daha alacaksın
L Luminaobscura Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 150 6 Temmuz 2022 #3 Bende niye sadece tek drift bölgesi var? Onlarda niye daha fazla?
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.741 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #4 FH 5 oynamadım ama FH 4 de haritada ki drift görevlerini yaptıkça daha fazla geliyordu. Luminaobscura dedi: Bende niye sadece tek drift bölgesi var? Onlarda niye daha fazla? Genişletmek için tıkla...
FH 5 oynamadım ama FH 4 de haritada ki drift görevlerini yaptıkça daha fazla geliyordu. Luminaobscura dedi: Bende niye sadece tek drift bölgesi var? Onlarda niye daha fazla? Genişletmek için tıkla...