FH5 dumanlarda pikselleşiyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Yer
Akihabara
Merhabalar, FH5 yüksek ayarlarda oynuyorum ancak lastik dumanları, araçların topraktan çıkardığı tozlar ve sokak yarışlarının kırmızı dumanları piksel piksel gözüküyor.

Reddit'ten bulduğum bir örnek:

6nht46cy0tx71.png

Tüm grafik ayarlarında aynı sorun mevcut, Reddit kullanıcısı RTX 2060 kullanırken bu sorunu yaşıyor ancak ben RX 5500 XT 8 GB'ta bu sorunu yaşıyorum. Yani modelden bağımsız bir sorun.

Yine Reddit'te başka bir kullanıcı Görüntü keskinleştirme ayarını kapatarak sorunu çözebileceğini belirtmiş ancak işe yaramıyor. Yine aynı kullanıcı Forza'nın bug listesinde bu sorunun olduğunu söylemiş. Sorunun beklemekten başka bir çözümünü biliyor musunuz?

Oyun versiyonu: 3.410.860.0.

Merhabalar, FH5 yüksek ayarlarda oynuyorum ancak lastik dumanları, araçların topraktan çıkardığı tozlar ve sokak yarışlarının kırmızı dumanları piksel piksel gözüküyor.

Reddit'ten bulduğum bir örnek:

Eki Görüntüle 1224186

Tüm grafik ayarlarında aynı sorun mevcut, Reddit kullanıcısı RTX 2060 kullanırken bu sorunu yaşıyor ancak ben RX 5500 XT 8 GB'ta bu sorunu yaşıyorum. Yani modelden bağımsız bir sorun.

Yine Reddit'te başka bir kullanıcı görüntü keskinleştirme ayarını kapatarak sorunu çözebileceğini belirtmiş ancak işe yaramıyor. Yine aynı kullanıcı Forza'nın bug listesinde bu sorunun olduğunu söylemiş. Sorunun beklemekten başka bir çözümünü biliyor musunuz?

Oyun versiyonu: 3.410.860.0.

Beklemekten başka çare yok oyun bildiğin cyberbug.

Dosya Ekleri

• Inked2312312312_LI.jpg
    Inked2312312312_LI.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 86
konunun üzerinden epey bir zaman geçmiş, çözüm sanırım bulunabilmiş değil. Aynı sorun bende FH5 ve tam olarak aynı olmasa da benzer bir şekilde RDR2 üzerinde yaşanıyor, yardımcı olabilecek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı