furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.480 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Logitech G29 + shifter kullanıyorum. Vites ayarını hangisini seçersem seçeyim debriyaja basmadan vites atabiliyorum. Bunun sebebi nedir anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Logitech G29 + shifter kullanıyorum. Vites ayarını hangisini seçersem seçeyim debriyaja basmadan vites atabiliyorum. Bunun sebebi nedir anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 7 Mart 2023 #2 furkwNN dedi: Logitech G29 + shifter kullanıyorum. Vites ayarını hangisini seçersem seçeyim debriyaja basmadan vites atabiliyorum. Bunun sebebi nedir anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun bir simülasyon değil çünkü. Dişli sesi geliyor ve vites yine değişiyor.
furkwNN dedi: Logitech G29 + shifter kullanıyorum. Vites ayarını hangisini seçersem seçeyim debriyaja basmadan vites atabiliyorum. Bunun sebebi nedir anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun bir simülasyon değil çünkü. Dişli sesi geliyor ve vites yine değişiyor.