xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.437 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Game Pass'e zam gelince bende Steam'den Forza 5 aldım Game Pass'de oynadığım hesap ile girdim ilerlemem gelmedi. Eski ilerlemem Xbox'da duruyor mu yoksa siliniyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Game Pass'e zam gelince bende Steam'den Forza 5 aldım Game Pass'de oynadığım hesap ile girdim ilerlemem gelmedi. Eski ilerlemem Xbox'da duruyor mu yoksa siliniyor mu?
Çözüm LegendaryDevilHunter 11 Temmuz 2023 Oyun Xbox ile Steam arasında cross-save desteklemiyor. Yani kaldığınız yerden devam edemezsiniz demek oluyor bu.
Oyun Xbox ile Steam arasında cross-save desteklemiyor. Yani kaldığınız yerden devam edemezsiniz demek oluyor bu.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2023 #2 Oyun Xbox ile Steam arasında cross-save desteklemiyor. Yani kaldığınız yerden devam edemezsiniz demek oluyor bu. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyun Xbox ile Steam arasında cross-save desteklemiyor. Yani kaldığınız yerden devam edemezsiniz demek oluyor bu.
KS KS xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.437 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 LegendaryDevilHunter dedi: Oyun Xbox ile Steam arasında cross-save desteklemiyor. Yani kaldığınız yerden devam edemezsiniz demek oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Peki xboxdakş save dosyam duruyor değil mi Game Pass alsam devam edebilirim geri? Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: Oyun Xbox ile Steam arasında cross-save desteklemiyor. Yani kaldığınız yerden devam edemezsiniz demek oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Peki xboxdakş save dosyam duruyor değil mi Game Pass alsam devam edebilirim geri?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2023 #4 xScpit dedi: Peki xboxdakş save dosyam duruyor değil mi Game Pass alsam devam edebilirim geri? Genişletmek için tıkla... Evet, o duruyordur. Devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
xScpit dedi: Peki xboxdakş save dosyam duruyor değil mi Game Pass alsam devam edebilirim geri? Genişletmek için tıkla... Evet, o duruyordur. Devam edebilirsiniz.