K kaandsdsdsdsds Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 brkyozell dedi: Aslında titremesi gerek hocam. Steam'de FH5'in sayfasına gelip kontrolcü düzeni'ni seçin ve ayarlar ikonuna tıklayın. Çıkan menüde Steam girdisini devre dışı bırakın ve oyuna yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Aynı Microsoft hesabımı kullanmama rağmen Game Pass'de oynadığım Save'ime dönemedim. Onu nasıl yapabilirim hocam?
brkyozell dedi: Aslında titremesi gerek hocam. Steam'de FH5'in sayfasına gelip kontrolcü düzeni'ni seçin ve ayarlar ikonuna tıklayın. Çıkan menüde Steam girdisini devre dışı bırakın ve oyuna yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Aynı Microsoft hesabımı kullanmama rağmen Game Pass'de oynadığım Save'ime dönemedim. Onu nasıl yapabilirim hocam?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 19 Haziran 2023 #2 kaandsdsdsdsds dedi: Oldu hocam çok teşekkürler. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil. Bunun nedeni Steam'de bir DLC 10 liraysa Game Pass'te 50 liradır, o yüzden buna izin vermiyorlar
kaandsdsdsdsds dedi: Oldu hocam çok teşekkürler. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef mümkün değil. Bunun nedeni Steam'de bir DLC 10 liraysa Game Pass'te 50 liradır, o yüzden buna izin vermiyorlar
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 19 Haziran 2023 #3 Mümkün değil diye biliyorum ancak şu rehberi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mümkün değil diye biliyorum ancak şu rehberi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et