CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Merhaba dostlar. FH5'e kol nasıl bağlanır? DS4 kolum var. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 15 Kasım 2021 #2 Kolu kablo ile bilgisayara bağlaman gerekiyor. Sonrasında oyuna girince zaten oyun direkt görüyor. Artı 0 Eksi
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Kasım 2021 #3 DS4'ün Xinput desteği yok. Doğrudan çalışmaz. DS4 for Windows gibi yazılımlar aracılığıyla kullanabilirsin oyunda. Artı 0 Eksi
DS4'ün Xinput desteği yok. Doğrudan çalışmaz. DS4 for Windows gibi yazılımlar aracılığıyla kullanabilirsin oyunda.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 15 Kasım 2021 #4 Akif dedi: DS4'ün Xinput desteği yok. Doğrudan çalışmaz. DS4 for Windows gibi yazılımlar aracılığıyla kullanabilirsin oyunda. Genişletmek için tıkla... Direk kablo aracılığı ile görebiliyor bazen. Kendim de bizzat denediğimde çalışmıştı Rocket League'de. Artı 0 Eksi
Akif dedi: DS4'ün Xinput desteği yok. Doğrudan çalışmaz. DS4 for Windows gibi yazılımlar aracılığıyla kullanabilirsin oyunda. Genişletmek için tıkla... Direk kablo aracılığı ile görebiliyor bazen. Kendim de bizzat denediğimde çalışmıştı Rocket League'de.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Kasım 2021 #5 Bazeni yok. Görür zaten ama doğru şekilde çalışmaz. Steam'de DS4 desteği ayrıca var. Steam oyunlarında durum değişiyor. Artı 1 Eksi
Bazeni yok. Görür zaten ama doğru şekilde çalışmaz. Steam'de DS4 desteği ayrıca var. Steam oyunlarında durum değişiyor.
KS KS CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #6 Akif dedi: Bazeni yok. Görür zaten ama doğru şekilde çalışmaz. Steam'de DS4 desteği ayrıca var. Steam oyunlarında durum değişiyor. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden Steam dışı oyunları kütüphane ekleyerek oynayabiliyordum. Fakat FH5'i masaüstünde bulamadım. Dosya konumu falan da yok. Akif dedi: Bazeni yok. Görür zaten ama doğru şekilde çalışmaz. Steam'de DS4 desteği ayrıca var. Steam oyunlarında durum değişiyor. Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kurulurken böyle bir hata veriyor. Söylediği yazılımı indirmeme rağmen düzelmedi. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Bazeni yok. Görür zaten ama doğru şekilde çalışmaz. Steam'de DS4 desteği ayrıca var. Steam oyunlarında durum değişiyor. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden Steam dışı oyunları kütüphane ekleyerek oynayabiliyordum. Fakat FH5'i masaüstünde bulamadım. Dosya konumu falan da yok. Akif dedi: Bazeni yok. Görür zaten ama doğru şekilde çalışmaz. Steam'de DS4 desteği ayrıca var. Steam oyunlarında durum değişiyor. Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kurulurken böyle bir hata veriyor. Söylediği yazılımı indirmeme rağmen düzelmedi.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 15 Kasım 2021 #7 Evet de bir dosya indirip kuracak. Sonrasında yeniden dene kurmayı. Artı 0 Eksi