Fiat 1.3 Linea mi 1.3 Punto mu?

40300emre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 400-450 bin TL cıvarında bir bütçem var. Punto ve Linea arasında kaldım.
İki kısılık bir aileyim. Küçük bir ilçede yaşıyorum. Çok kilometre yapmıyorum. Hangisi başımı az ağrıtır? Neye yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de hemen hemen aynı araba km si en düşük hangisi denk gelirse onu al. Bagaj önemli ise kesin Linea ama şehir içi pratik bir sürüş için de Punto diğer türlü motor vs aynı zaten ikisindede

Teşekkürler Punto için şaşe daha sağlam ve İtalyan olduğunu Linea için ise Türkiye üretimi olduğu söyleniyor bilginiz var mi?

Teşekkürler Punto için şaşe daha sağlam ve İtalyan olduğunu Linea için ise Türkiye üretimi olduğu söyleniyor bilginiz var mi?
O konuda pek bilgim yok ama çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. Kaza testlerini izleyerek kendiniz de karar verebilirsiniz.

ZFA şasi italyan üretimidir. 1.3 punto çok gereksiz. Anladığım kadarıyla km yapmıyorsunuz çok ve de kullanım mesafeleriniz çok uzun olmayacak. Bu durumda bütçe aralığınızda çok çok temiz 1.4 punto evo alabilirsiniz. Aşırı keyif alırsınız.

Evet Punto İtalyan üretim Alfa Romeo guilettalarla aynı fabrikadan çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…