Fiat Egea 1.6 Multijet Easy alınır mı?

avadakedavra1

Hectopat
Merhaba, şu an almak istediğim arabaya param yetmiyor. Bunun için gündelik hayatta lazım olduğu için yatırımlık bir Fiat Egea 1.6 Multijet easy paket 2023 11 bin kilometre almayı düşünüyorum(850 bin TL). Sizce bu araba bu fiyata değer mi? Maksimum 20 bin kmye kadar çıkarırım. Ayrıca piyasası nasıldır kolay alınıp satılır mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Al sat için ideal araba. Ama uzun süreli binmeyi planlıyorsan kağıt gibi araba. O paraya 2012-13 arası Honda falan al daha iyi, kilometreye takılma.

Al sat için ideal araba. Ama uzun süreli binmeyi planlıyorsan kağıt gibi araba. O paraya 2012-13 arası Honda falan al daha iyi, kilometreye takılma.

En fazla 1 yıl kullanacağım onun için bunu almayı planlıyorum.

Egea'nın yerine taliant nasıldır?

En fazla 1 yıl kullanacağım onun için bunu almayı planlıyorum.

Egea'nın yerine taliant nasıldır?
Bunun için videolu rehberlere bakmak daha iyi olur. Ama ben Egea tercih ederdim. Taliant daha çok Linea klasmanında bir araç, Egea ise Megane ile kapışır her anlamda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şuan kampanyada var o paralara sıfır Egea da alabilirsiniz 1.4 urban sıfırı o fiyatlara yakın diye biliyorum performans olarak 1.6 daha iyi tabi de uzun kullanmayacağım dediğiniz için easy ile urban arasındaki fark donanım baya fazla

Hocam süper araba ama alırsan urban veye urban plus bakmaya çalış

1.4 çöp hocam o paraya yazık sıfır da olsa amcamda var dı sıfır aldı adam hemen satıp 2. el 1.3 Multijet Egea aldı.

1.4 çöp hocam o paraya yazık sıfır da olsa amcamda var dı sıfır aldı adam hemen satıp 2. el 1.3 Multijet Egea aldı.

Gerçek has Egea kullanıcıları bilir ki hem 1.3 hem 1.4 ikiside uzun yolda üzüyor 1.3 de 1.4 de 180 190 u zor görüyor. 1.3 ün tek avantajı yakıt tüketimi ve şehiriçi tork yüksek olduğu için rampada vs daha rahat olursun sırf 1.3 diye 200bin TL fazla vermek de saçma Egea nın hakkını veren motor 1.6 dizel ile 1.5 hybrid

Hocam 1.3 Multijet Egea çok süper demiyorum ama üzmez diyorum 200 tork+Turbo dediğin gibi yokuşlarda üzmez. İkide bir vites küçültmez hem, arkadaşın 850 bin gibi bir parası var ben diyorum ki gidip sıfır diye 1.4 alınmaması o paraya temiz 1.6 bulunur 2. el.

1.3 de 700 750 civarı bulunur dusuk Km'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih meselesi hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…