Fiat Egea 1.6 Multijet Urban nasıldır?

Marshmallowum

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 2023 veya 2022 model Fiat Egea 1.6 Multijet urban modelini almayı düşünüyorum. Düşük km 850 bin TL ile 950 bin TL arası satılıyor. Arabayı aldığımda beni üzer mi? Ya da parça konusunda fiyatlar uygun mudur acaba? İlk arabam olacak o yüzden detaylı araştırıyorum.

Beklentine bağlı. Ayağımı yerden kessinin 1 tık üstünü arıyorsan Fiat Egea 1.6 multijet versiyonu üzmez (1.4 neyse de hani) ama öyle ortalama üstü bir şey bekliyorsan üzebilir. Çok yaygın bir araba parça konusunda da dert etme fazlaca bulunur.

O bütçelerde alınır mı valla ben şahsen almazdım gider 1.2T B sınıfı hb lerden alırdım gene Egea almazdım.

Aynı motor ve pakette 2018 modeline sahibim. Çift kavrama otomatik modelini kullanıyorum, 2 yıldır bana tek masrafı oksijen sensörü oldu. Yalıtımı C segmentteki rakiplerine yakın. Malzeme kalitesi de fena değil. Mekanik olarak üzüleceğinizi sanmıyorum. Motor ve şanzıman sağlıklı olduktan sonra alabilirsiniz.

Merhaba, 2023 veya 2022 model Fiat Egea 1.6 Multijet urban modelini almayı düşünüyorum. Düşük km 850 bin TL ile 950 bin TL arası satılıyor. Arabayı aldığımda beni üzer mi? Ya da parça konusunda fiyatlar uygun mudur acaba? İlk arabam olacak o yüzden detaylı araştırıyorum.

Mantıklı olabilir ama çok kilometre yapmayacaksanız gerek yok.
Hele şehir içi kullanımınız olacaksa dizel almayın, 1.5T4 benzin/hybrid versiyonu alın; daha verimli olur.

Uzmez hocam, tek eksisi biraz sesli calisiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı