Fiat Punto Grand'e 1.4 fire dynamic alınır mı?

orhancixxt

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10400F+MSI 1660 SUPER+16GB RAM+500GB M2 SSD+24" 144 HZ Curved
Merhaba 350 bin bütçem var araç sahibi 330a kadar düştü Antalya'da şehir içinde evden işe gitmek için kullanacağım alınır mı?
İlan no 1239695940..

Merhaba 350 bin bütçem var araç sahibi 330a kadar düştü Antalya'da şehir içinde evden işe gitmek için kullanacağım alınır mı?
İlan no 1239695940..
İlan numarayı kaldırın başkaları çökmesin arabaya, bence alınır kilometre çok değilse fiyat normal aralıkta zarar ettirmez daha önce kullandım şehir içinde güzel araba 6lt yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam

400'den 330'a kadar düştüyşe bir şüphe ederim.

İfadeler: xBN
400'den 330'a kadar düştüyşe bir şüphe ederim.
arkadaşımın arkadaşı çıktı pazarlık yaptık

245 binde km nasipse pazartesi alıyorum umarım şehir içi memnun eder

İlan no 1239695940..
Güzel arabadır. Kilometresi çok yüksek değilse alınabilir. Ama eğer 2015 modelin altında ise iyi bir bakarak almanızı tavsiye ederim. O kadar eski modellerde şasisinde kronik çürüme olabiliyor

Güzel arabadır. Kilometresi çok yüksek değilse alınabilir. Ama eğer 2015 modelin altında ise iyi bir bakarak almanızı tavsiye ederim. O kadar eski modellerde şasisinde kronik çürüme olabiliyor
245 bin km de çürüme mevzusu korkuttu açıkçası

1.4 fire bildiğimiz motor hocam gitmez yağ ister falan ama yüksek km'lere kadar dayanır. Punto'nun tek sıkıntısı ncap'ten düşük puan almıştı sanırsam.
bu bütçeye başka araç tavsiyeniz var mıdır

bu bütçeye başka araç tavsiyeniz var mıdır
Ben açıkçası Punto'yu seviyorum. İlk arabamı Punto almayı düşünüyorum hatta . Ama 1.3 multijet motorlusunu almaya çalışırım. Bi tık daha iyi gidiyor ve az da yakar. Motoru yürüyeni iyiyse alınır.

245 bin km de çürüme mevzusu korkuttu açıkçası

Bu bütçeye başka araç tavsiyeniz var mıdır?

Genelde su ve yoğun hava olayları gören yerlerinde oluyor. Kapı içlerine veya kaputun mentesesinin yanlarına bakabilirsiniz.

Genelde su ve yoğun hava olayları gören yerlerinde oluyor. Kapı içlerine veya kaputun mentesesinin yanlarına bakabilirsiniz.
çürük falan yoksa alınır mı peki

eski dizellerden uzak durun diyorlar masrafı çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…