Fiat vs Ford

Fiat'ın üretim mantığı, hitap ettiği kesim Ford ile aynı değil. Mesela Fiat Türkiye'de ki orta kesime hitap ediyor. Fiat'ın mondeoya rakip olacak Türkiye'de bir arabası var mı. Aynı şekil Megane. Focus ile aralarında 100.000 gibi rakam vardı. E haliyle kalitesi aynı olmuyor. Renault bilmiyor mu milyonluk araba çıkartıp sürmeyi biliyor zaten yurt dışında çıkartıyor. Ama burada pazarı farklı kim milyonluk Renault alır?

2020 palio daha ne duyacağız acaba?
Palio'nun üğretimi 10 sene önce durdu beyefendi. 2020 modeli filan yok yani
Yurt dışı için de 2017'de durdu.

Aynı şeyi dedim sizinle. Arkadaşın anlayamaması da ona bu konuyu açtırdı. Fakir bir Orta Doğu ülkesinde sürümden kazanmak adamların işine gliyor, yoksa anavatanlarında arabanın iyisini yapıyorlar.

Ama bak adam diyorki çarptığı araba 2020 falandı diyor.

Bu kadar markalara anlam yüklemeyin. Yok focus kazada yamulmamış diğeri pert olmuş falan, pert olan onlarca Ford gördüm kaza şekli çarpma şekli hız vs. hemen hemen çoğu araba aynı şekil oluyor. Ben 2021 Megane ile kaza yaptım burnum kanamadı araba yola yapıştı ama sorsanız teneke. Arkamdaki astra yamuldu ben kurtaramasam bende yamulacaktım.

Bu ile bu sağlam bir kaza yapsa da Ford'un perti çıkacak.

2 ton Fiat. Araç hafif dürtse Focus'u yoldan çıkartır. Az gerçekçi olun. Muadil bir kıyaslama yapın, bende diyeyim ki AAA haklıymış.

Sen D segmentn SUV ile b segment araba karşılaştırıyorsun. Edge vs freemont yap görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…