Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 11 Mart 2024 #1 Çoğu halka arza katılıyor mu fibabank?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.144 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #2 Ziraat ve vakıf tüm halka arzlara katılır genelde. Fibabank bazen katılmıyor.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 12 Mart 2024 #3 Lancia Delta S4 dedi: Ziraat ve vakıf tüm halka arzlara katılır genelde. Fibabank bazen katılmıyor. Genişletmek için tıkla... Fibabanktan hesap açtım hocam. Lancia Delta S4 dedi: Ziraat ve vakıf tüm halka arzlara katılır genelde. Fibabank bazen katılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Fibabank hesap işletim ücreti alıyor mu alıyorsa ne kadar alıyor bir bilginiz var mı? Sadece halka arzlara katılacağım. Son düzenleme: 12 Mart 2024
Lancia Delta S4 dedi: Ziraat ve vakıf tüm halka arzlara katılır genelde. Fibabank bazen katılmıyor. Genişletmek için tıkla... Fibabanktan hesap açtım hocam. Lancia Delta S4 dedi: Ziraat ve vakıf tüm halka arzlara katılır genelde. Fibabank bazen katılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Fibabank hesap işletim ücreti alıyor mu alıyorsa ne kadar alıyor bir bilginiz var mı? Sadece halka arzlara katılacağım.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #4 Rob dedi: Fibabanktan hesap açtım hocam. Hocam Fibabank hesap işletim ücreti alıyor mu alıyorsa ne kadar alıyor bir bilginiz var mı? Sadece halka arzlara katılacağım. Genişletmek için tıkla... Bankanın kendi sayfasında bulabilirsin her banka farklı ücretler alabilir.
Rob dedi: Fibabanktan hesap açtım hocam. Hocam Fibabank hesap işletim ücreti alıyor mu alıyorsa ne kadar alıyor bir bilginiz var mı? Sadece halka arzlara katılacağım. Genişletmek için tıkla... Bankanın kendi sayfasında bulabilirsin her banka farklı ücretler alabilir.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 12 Mart 2024 #5 mhmtkcbs dedi: Bankanın kendi sayfasında bulabilirsin her banka farklı ücretler alabilir. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam ondan sordum.
mhmtkcbs dedi: Bankanın kendi sayfasında bulabilirsin her banka farklı ücretler alabilir. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam ondan sordum.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.144 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #6 İşlem başına %0,2 komisyon alıyor.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 13 Mart 2024 #7 Lancia Delta S4 dedi: İşlem başına %0,2 komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Hesap işletim ücreti alıyor mu peki hocam?
Lancia Delta S4 dedi: İşlem başına %0,2 komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Hesap işletim ücreti alıyor mu peki hocam?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #8 Burayı bulduk inceleyebilirsiniz.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 13 Mart 2024 #9 mhmtkcbs dedi: Burayı bulduk inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #10 Rob dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.