Fiber aktivasyonu nasıl yapılır?

Çok akıllısınız keşke sizin kadar akıllı müsteri temsilcileri olsa her neyse .d cidden telefon ettim dakika başı devam ediyor vs vs
Dostum laf sokmaya çalışma. Millenicom kullanıyorum bende bizim apartmana fiber koydular Millenicom aradım, Türk telekomu arayın dediler fiber aktifliği için, aradım bilgilendirme yaptım 4 gün sonra Türk Telekom elemanı geldi modemi taktı gitti oldu. Öncelikle müşteri hizmetlerine direkt nasıl bağlanırım onu öğrenin tuşlayın aktarırlar. Sorununuz da çözülür. Yılbaşı olduğu için de dakika başı dönmesi normaldir.

Dostum laf sokmaya çalışma. Millenicom kullanıyorum bende bizim apartmana fiber koydular Millenicom aradım, Türk telekomu arayın dediler fiber aktifliği için, aradım bilgilendirme yaptım 4 gün sonra Türk Telekom elemanı geldi modemi taktı gitti oldu. Öncelikle müşteri hizmetlerine direkt nasıl bağlanırım onu öğrenin tuşlayın aktarırlar. Sorununuz da çözülür. Yılbaşı olduğu için de dakika başı dönmesi normaldir.
Dostum öncelikle laf sokmak değildi amacım birden telefonla diyerek ima yaptığını düşündüm ondan özür dilerim. Her neyse ben bunları aradım 7 12 aydır yok dedim dairelere çekilmedi fiber dedim saha incelemesi için gelecekler dedi 15 ocağa kadar. Gelince aktif ettiklerinde illa ki tt müşterisi olmak zorunda değilim değil mi bu konularda sıfır bilgim var mazur gör iyi yıllarr dilerim

Dostum öncelikle laf sokmak değildi amacım birden telefonla diyerek ima yaptığını düşündüm ondan özür dilerim. Her neyse ben bunları aradım 7 12 aydır yok dedim dairelere çekilmedi fiber dedim saha incelemesi için gelecekler dedi 15 ocağa kadar. Gelince aktif ettiklerinde illa ki tt müşterisi olmak zorunda değilim değil mi bu konularda sıfır bilgim var mazur gör iyi yıllarr dilerim
Bize de ilk geldiklerin de sadece kabloyu döşeyip gitmişlerdi bilgi almak için TT aradım 3-4 ayda yerine oturur demişlerdi bekledim o süreçte, sonra tekrar TT aradım Millenicom aradım Fiber paket aldım gelip kurulum yaptılar 4 gün içinde. Sizin o taraflarda değişiyor herhalde bölgeden bölgeye.

Bize de ilk geldiklerin de sadece kabloyu döşeyip gitmişlerdi bilgi almak için TT aradım 3-4 ayda yerine oturur demişlerdi bekledim o süreçte, sonra tekrar TT aradım Millenicom aradım Fiber paket aldım gelip kurulum yaptılar. Sizin o taraflarda değişiyor herhalde bölgeden bölgeye.
peki teşekkürler geldiklerinde belli olur o zaman umarım aktif ederler.

Bize önce eve geldi kablo sonra baktım yolda kazı yapılıyor. İl merkezi onaylaması gerekiyor dediler. Ama kocaeli de cevap vermiyorlar telefonlara. Bekliyoruz hala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı