D Doğukan Kaçar Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 68 14 Haziran 2024 #71 777608 dedi: Mesh yapılabilir fakat mesh spt olabilir. Yani olmayadabilir. Dene istiyorsan zte ile mesh yapılabiliyor fakat ben sevmiyorum, mesh sıkıntısı olabiliyor zte'de. Keenetic ile daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Peki kablo bağlamadan nasıl yapabilirim ZTE ile
777608 dedi: Mesh yapılabilir fakat mesh spt olabilir. Yani olmayadabilir. Dene istiyorsan zte ile mesh yapılabiliyor fakat ben sevmiyorum, mesh sıkıntısı olabiliyor zte'de. Keenetic ile daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Peki kablo bağlamadan nasıl yapabilirim ZTE ile
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 14 Haziran 2024 #72 Doğukan Kaçar dedi: Peki kablo bağlamadan nasıl yapabilirim ZTE ile Genişletmek için tıkla... Zte'den mesh yapmak için, yerel ağ, wifi mesh aktif et. Kaydet daha sonrasında tp link wps tuşuna bas. İki cihazında wps ışıkları yanarsa, mesh olur.
Doğukan Kaçar dedi: Peki kablo bağlamadan nasıl yapabilirim ZTE ile Genişletmek için tıkla... Zte'den mesh yapmak için, yerel ağ, wifi mesh aktif et. Kaydet daha sonrasında tp link wps tuşuna bas. İki cihazında wps ışıkları yanarsa, mesh olur.
D Doğukan Kaçar Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 68 14 Haziran 2024 #73 777608 dedi: Zte'den mesh yapmak için, yerel ağ, wifi mesh aktif et. Kaydet daha sonrasında tp link wps tuşuna bas. İki cihazında wps ışıkları yanarsa, mesh olur. Genişletmek için tıkla... Yani kısaca yapmam gereken şey iki cihazında WPS tuşlarına aynı anda olabildiğince hızlı basmak öyle mi?
777608 dedi: Zte'den mesh yapmak için, yerel ağ, wifi mesh aktif et. Kaydet daha sonrasında tp link wps tuşuna bas. İki cihazında wps ışıkları yanarsa, mesh olur. Genişletmek için tıkla... Yani kısaca yapmam gereken şey iki cihazında WPS tuşlarına aynı anda olabildiğince hızlı basmak öyle mi?
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 14 Haziran 2024 #74 Doğukan Kaçar dedi: Yani kısaca yapmam gereken şey iki cihazında WPS tuşlarına aynı anda olabildiğince hızlı basmak öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama önce zte'den meshi aktif et. Tek tıkla olmuyorsa, 10 saniye basılı tut.
Doğukan Kaçar dedi: Yani kısaca yapmam gereken şey iki cihazında WPS tuşlarına aynı anda olabildiğince hızlı basmak öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama önce zte'den meshi aktif et. Tek tıkla olmuyorsa, 10 saniye basılı tut.
D Doğukan Kaçar Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 68 14 Haziran 2024 #75 777608 dedi: Evet. Ama önce zte'den meshi aktif et. Tek tıkla olmuyorsa, 10 saniye basılı tut. Genişletmek için tıkla... İkisinde de aktif ettim deniyorum birazdan
777608 dedi: Evet. Ama önce zte'den meshi aktif et. Tek tıkla olmuyorsa, 10 saniye basılı tut. Genişletmek için tıkla... İkisinde de aktif ettim deniyorum birazdan
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 14 Haziran 2024 #76 Doğukan Kaçar dedi: İkisinde de aktif ettim deniyorum birazdan Genişletmek için tıkla... Tamam, eğer bağlanırsa, mesh olur. Şans işi biraz
Doğukan Kaçar dedi: İkisinde de aktif ettim deniyorum birazdan Genişletmek için tıkla... Tamam, eğer bağlanırsa, mesh olur. Şans işi biraz
D Doğukan Kaçar Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 68 14 Haziran 2024 #77 777608 dedi: Tamam, eğer bağlanırsa, mesh olur. Şans işi biraz Genişletmek için tıkla... Bunu ayarlamak tam bir eziyet üşendim..
777608 dedi: Tamam, eğer bağlanırsa, mesh olur. Şans işi biraz Genişletmek için tıkla... Bunu ayarlamak tam bir eziyet üşendim..
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 14 Haziran 2024 #78 Doğukan Kaçar dedi: Bunu ayarlamak tam bir eziyet üşendim.. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle en iyi mesh, keenetic ile keenetic arasında oluyor. Hiç uğraşmiyosun
Doğukan Kaçar dedi: Bunu ayarlamak tam bir eziyet üşendim.. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle en iyi mesh, keenetic ile keenetic arasında oluyor. Hiç uğraşmiyosun
D Doğukan Kaçar Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 68 14 Haziran 2024 #79 777608 dedi: Biraz öyle en iyi mesh, keenetic ile keenetic arasında oluyor. Hiç uğraşmiyosun Genişletmek için tıkla... Valla ethernet çekmediğim sürece uğraşamam buna
777608 dedi: Biraz öyle en iyi mesh, keenetic ile keenetic arasında oluyor. Hiç uğraşmiyosun Genişletmek için tıkla... Valla ethernet çekmediğim sürece uğraşamam buna
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 14 Haziran 2024 #80 Doğukan Kaçar dedi: Valla ethernet çekmediğim sürece uğraşamam buna Genişletmek için tıkla... Wifiyle işin olursa yaparsin, bir sorun olduğunda tekrar sorabilirsin.
Doğukan Kaçar dedi: Valla ethernet çekmediğim sürece uğraşamam buna Genişletmek için tıkla... Wifiyle işin olursa yaparsin, bir sorun olduğunda tekrar sorabilirsin.