Fiber altyapı başvurusu onaylanır mı?

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar, az önce altyapı ne kadar destekliyor diye Türk Telekom ile görüştüm, 16 Mbit destekliyor dediler. Ben de fiber getirin dedim. 180 gün takip edilecek sonra olumlu olumsuz yanıt alacaksınız denildi. Sizce şans var mı, Zonguldak'a bağlı bir yerde yaşıyorum. Ne dersiniz bir şans var mı? Bıktım bu hızdan.

Apartmanda oturuyorsan cevrendeki kişilerde istiyorsa oyle sehir merkezinden uzak degilsen koy gibi bir yer falan olabilir ama benim tavsiyem dilekce yazın cevrenizde fiber isteyen kişilerede imzalatın ondan sonra Türk Telekom'a goturun bu daha iyi bir cozum olur.

Tamam olumsuz geri dönüş alırsam onu deniyim

179 gün beklersin, sonra onaylanmadığı haberini alırsın. Şaka bir yana, onaylanma ihtimali maalesef çok düşük.

Bizim apartmana fiber çektiler kablolar vs hazır arıyoruz altyapıda gözükmüyor diyorlar.

Cevre binalarda fiber varsa getirirler. Biz tasindigimizda binamizda direkt altyapi yoktu, 6 ay butun bina Türk Telekom genel mudurlugunu her hafta sonu taciz edercesine doldurunca illallah edip yaptilar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…