xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 19 Aralık 2021 #1 Selam arkadaşlar. Müstakil bir evde yaşıyorum. ADSL altyapı mevcut ama aşağı sokak üzerinde fiber var. Bizim sokağın en başında fiber kutusu varmış ama altyapı yok. Yarın fiber için başvuracağım ne kadar sürede gelir ne yapmam lazım?
Selam arkadaşlar. Müstakil bir evde yaşıyorum. ADSL altyapı mevcut ama aşağı sokak üzerinde fiber var. Bizim sokağın en başında fiber kutusu varmış ama altyapı yok. Yarın fiber için başvuracağım ne kadar sürede gelir ne yapmam lazım?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 19 Aralık 2021 #2 Biraz şans işi gelme süresi, fakat 4 aydan aktif olana kadar 12 aya kadar çıkabiliyor süreleri. Biraz bastırmanız lazim.
Biraz şans işi gelme süresi, fakat 4 aydan aktif olana kadar 12 aya kadar çıkabiliyor süreleri. Biraz bastırmanız lazim.
casper hayranı Picopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 154 Çözümler 3 19 Aralık 2021 #3 Biz hiçbir şey yapmadık kazı aktif olma her şey toplam 2 ay sürdü
xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 19 Aralık 2021 #4 Quantum9 dedi: Biraz şans işi gelme süresi, fakat 4 aydan aktif olana kadar 12 aya kadar çıkabiliyor süreleri. Biraz bastırmanız lazim. Genişletmek için tıkla... Çalışan işçilerden çoğunu tanıyoruz. İşimize yarar mı?
Quantum9 dedi: Biraz şans işi gelme süresi, fakat 4 aydan aktif olana kadar 12 aya kadar çıkabiliyor süreleri. Biraz bastırmanız lazim. Genişletmek için tıkla... Çalışan işçilerden çoğunu tanıyoruz. İşimize yarar mı?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 19 Aralık 2021 #5 xienion dedi: Çalışan işçilerden çoğunu tanıyoruz. İşimize yarar mı? Genişletmek için tıkla... Elbette hocam, mesele zaten binaya veya eve kadar çektirmekte hattı. Aktif olma süresi daha kısa oluyor. Mesele kazılması.
xienion dedi: Çalışan işçilerden çoğunu tanıyoruz. İşimize yarar mı? Genişletmek için tıkla... Elbette hocam, mesele zaten binaya veya eve kadar çektirmekte hattı. Aktif olma süresi daha kısa oluyor. Mesele kazılması.