MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2024 #1 Selamlar herkese, Sarıyer AOS 53. Sokakta bulunan binamız 6-7 kat. Binamızda fiber alt yapısı yok. Fiber altyapı talebinde bulunacağız. Sizce hangi sağlayıcıyı tavsiye edersiniz?
Selamlar herkese, Sarıyer AOS 53. Sokakta bulunan binamız 6-7 kat. Binamızda fiber alt yapısı yok. Fiber altyapı talebinde bulunacağız. Sizce hangi sağlayıcıyı tavsiye edersiniz?
debr1s Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Hiçbiri yakında altyapın yoksa sen başvurdun diye fiber altyapı falan döşemez. Türkiye'nin gerçekleri maalesef.
Hiçbiri yakında altyapın yoksa sen başvurdun diye fiber altyapı falan döşemez. Türkiye'nin gerçekleri maalesef.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2024 #3 debr1s dedi: Hiçbiri yakında altyapın yoksa sen başvurdun diye fiber altyapı falan döşemez. Türkiye'nin gerçekleri maalesef. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben talebimi oluşturdum. Umarım olur, olmazsa da alternatifler dahilinde neler yapabilirim onlara bakacağım
debr1s dedi: Hiçbiri yakında altyapın yoksa sen başvurdun diye fiber altyapı falan döşemez. Türkiye'nin gerçekleri maalesef. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben talebimi oluşturdum. Umarım olur, olmazsa da alternatifler dahilinde neler yapabilirim onlara bakacağım