Fiber altyapı için ISS tercihi

Daha fazla  
Merhabalar, 2 yılın sonunda gerçekten yüksek fiyatlar ödediğim Türk Telekom taahhütüm bitiyor. Altyapımın fiber desteklediğini öğrendim ve ISS arayışı içindeyim. Evde daha çok oyun odaklı kullanımlar oluyor o yüzden ping benim için ilk sırada. Hangi ISS'yi tercih etmeliyim? Bulunduğum ilde Türksat Kablonet yok.

İfadeler: T21
Genel olarak, fiber altyapı Superonline'a ait ise Sol, Türk T*lekom'a aitse Türknet'ten kullanılması ya tavsiye edilir.

Özellikle Türknet'in Valve sunucularına kısa yoldan ulaştırması hoşuma gitti. Pingplotter veya tracert testlerine baktığımda da Türknet'in 7 hop ile Valve Viyana sunucusuna ulaştırdığını, altyapı TT'ye ait olmasına rağmen geçişten sonra -10 ms değişim gördüğümü söyleyebilirim. (TT 11 hop, Milleni 13 hop) Aynı yerden 3 ay süreyle işkence gibi bir Millenicom aboneliği tecrübem de oldu. Onda da tam aksine ping uçmuştu.

Ben oyumu Türknet'ten yana kullanıyorum. Bilhassa yurtdışındaki oyun sunucularını düşünerek bunu söylüyorum.

TürkNet üzerinden hizmet almanı tavsiye ederim. Fiber hizmetleri ADSL/VDSL üzerinden sundukları hizmete göre çok daha sorunsuz ve stabil.

Altyapının fiber olması ve oyunlarda iyi ping değerleri için TurkNet.

Kesinlikle ama kesinlikle ilk önerim Comnet. Fakat Comnet'e abone olursanız, ön ödemeli şekilde hizmet alabilirsiniz. Bunun anlamı ise, interneti önden 1-3-6-12 aylık paketler şekilde satın alıyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz, bitiş tarihine yakın yine satın alıp paketinizi yeniliyorsunuz veyahut yenilemiyorsunuz ve internet aboneliğiniz kullanıma kapatılıyor.

İkinci önerim ise TurkNet tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…