F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Turkcell Superonline kullanıyorum, altyapım şu an ADSL ve VDSL destekliyor. Fiber internet altyapısı nasıl isteyebilirim?
Arkadaşlar merhaba. Turkcell Superonline kullanıyorum, altyapım şu an ADSL ve VDSL destekliyor. Fiber internet altyapısı nasıl isteyebilirim?
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.191 Çözümler 10 3 Ocak 2024 #2 Başvuru yapacaksın ama nerde yaşadığına bağlı olarak zaman uzuyor. Şuan oturduğum 5 yıl önce yapıldı ve fiber altyapı geçen sene martta geldi.
Başvuru yapacaksın ama nerde yaşadığına bağlı olarak zaman uzuyor. Şuan oturduğum 5 yıl önce yapıldı ve fiber altyapı geçen sene martta geldi.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 atakanatlgn dedi: Başvuru yapacaksın ama nerede yaşadığına bağlı olarak zaman uzuyor. Şu an oturduğum 5 yıl önce yapıldı ve fiber altyapı geçen sene Mart'ta geldi. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturuyorum.
atakanatlgn dedi: Başvuru yapacaksın ama nerede yaşadığına bağlı olarak zaman uzuyor. Şu an oturduğum 5 yıl önce yapıldı ve fiber altyapı geçen sene Mart'ta geldi. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturuyorum.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2024 #4 CİMER'e bildir.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #5 GremoryRias dedi: CİMER'e bildir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bi yazı yazabilirim hocam?
A alperddf Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #6 Hocam ben kaç kere Türk Telekom'a başvurdum yakın zamanda gelecek diye oyalayıp duruyorlar yıllardır gelmedi.
Hocam ben kaç kere Türk Telekom'a başvurdum yakın zamanda gelecek diye oyalayıp duruyorlar yıllardır gelmedi.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #7 alperddf dedi: Hocam ben kaç kere Türk Telekom'a başvurdum yakın zamanda gelecek diye oyalayıp duruyorlar yıllardır gelmedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam başvuruyu? Belki şans işi gelir şansıma
alperddf dedi: Hocam ben kaç kere Türk Telekom'a başvurdum yakın zamanda gelecek diye oyalayıp duruyorlar yıllardır gelmedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam başvuruyu? Belki şans işi gelir şansıma
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #8 FelliX dedi: Nasıl bir yazı yazabilirim hocam? Genişletmek için tıkla... İmza toplayıp dilekçe vermen gerek müdürlüğe.
FelliX dedi: Nasıl bir yazı yazabilirim hocam? Genişletmek için tıkla... İmza toplayıp dilekçe vermen gerek müdürlüğe.