Fiber altyapı için sağlayıcı önerisi

fackabas10

Hectopat
Fiber altyapım var 7. ayda türk telekom taahhütüm bitiyor,teklif ettikleri fiyat yüksek geldi fiber altyapı için ne öneriyorsunuz?

Yaklaşık 2.5 senedir Superonline kullanıyorum bazen çok şikayet ettiğim de oldu kendilerini ama şu anda karantinaya özel 50/20 hız veriyorlar. Normal paketim 24/5 şeklinde. Türkiye'de düzgün bir ISP bulamazsın fakat fiber için Superonline önerebilirim. Bölgeye göre firmaların performansı/teknik servisi değişiklik gösterebilir.

Altyapı iyi ise alternatifleri tercih etmeni öneririm. Taahhüt şartı olmamaları ayrıca tercih edilesi yapıyor. Millenicom veya Türknet olabilir. Altyapısı mevcut ise ve taahhüt olmasını önemsemiyorsanız Kablonet ve Superonline bence iyi firmalardır.

Türk Telekom altyapısı varsa TürkNet öneririm. Bunun yanı sıra Kablonet ve Süperonline dan fiber hizmet alabilirsen senin için daha iyi olur.

Türknet Türk Telekom'un fiber altyapısından hizmet vermiyor. Türknet'i unutabilirsiniz. Türk Telekom veya Superonline altyapınız varsa Millenicom'a bakın. Kablonet varsa Kablonet de olur. Arkadaşların da dediği gibi forumda neredeyse herkes Kablonet'ten memnun gözüküyor.

Kablonet altyapim yok malesef,millenicom tercih edecegim gibi tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…