Fiber altyapı için taahhütsüz internet önerisi

L3GI00N

Hectopat
Yer
Kayseri
Herkeşe selam, fiber altyapım mevcut altyapı sorgulamalarında 100 Mbps alıyorum. Nalet Türk Telekom'dan önümüzdeki ay kurtulacağım. İnternet arıyorum ama aradıkça karışıyor her şey. Fiyat olarak 170-180 TL bandını geçmezse çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Millenicom kullanıyorum şu anda TurkNet'in son zamından sonra oraya geçtim memnunum şahsen sadece ufak bir ping artışı yaşadım o kadar pingim sabit 6ken 8 oldu Millenicom'a geçişimde ama Netspeed de geçebilirsin Telekom'un pop noktalarını kullanıyor Millenicom ise Superonline.

Siz şu an internet kutusunu kullanıyorsunuz sanırım. Az önce farklı bi konuya yazmışsınız oraya da yazdım da, Nerede yaşıyorsunuz hocam? Memnuniyetiniz nasıl?

Türk telekom altyapısı olması daha iyi olur bana hocam ona göre değerlendirme yapacağım teşekkürler

İzmir'de yaşıyorum. Ben memnunum açıkçası Netspeed kullanıyordum önceden hiçbir şey değişmedi benim için hız aynı fiyat daha ucuz.

Millenicom'da Telekom altyapısı ama pop farkı var sadece o kadar o da pingi çok düşük artırıyor hangisi daha uygunsa onu al hocam.

Millenicom'da Telekom altyapısı ama pop farkı var sadece o kadar o da pingi çok düşük artırıyor hangisi daha uygunsa onu al hocam.
Valla hocam fiyat olarak internet kutusu en uygunu olabilir ilk defa duydum. O yüzden güven konusunda rahatsız hissetmezsem ona da geçebilirim gerisinde ücretler uzaya doğru gidiyor.

İzmir'de yaşıyorum. Ben memnunum açıkçası Netspeed kullanıyordum önceden hiçbir şey değişmedi benim için hız aynı fiyat daha ucuz.
Valla sizden duydum açıkçası araştıracağım biraz ben Kayseri'de yaşıyorum o yüzden bilemiyorum bakacağım ama teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…