Fiber altyapı kaç Mbps hız verir?

muro44

Kilopat
Selamünaleyküm yeni binaya taşındık Türk Telekom'a altyapı başvurusu yaptık ve yeni binalara fiber altyapı getirdiklerini söylediler. Bayağı araştırdım beni 24 hız ile başlatacaklarını söylediler fakat bu fiber gelince ben yüksek pakete geçmek istiyorum. Fiber 100 destekler mi araştırdığımda bazı insanlar internette altyapıya göre hız alırsınız diyor. Bu altyapı nasıl 100 verir neye göre verir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber 1000Mbps ye kadar destekler ancak buna uygun modem gerekir. Paket fiyatıda gayet tuzludur.

Buradan paketlere bakabilirsiniz:

Fiber 1000MBPS'ye kadar destekler ancak buna uygun modem gerekir. Paket fiyatı da gayet tuz.

Aslında 100 Mbps yeterli olacaktir.

Internet saglayicinizi arayip bulundugunuz bolgenin altyapisini ogrenebilirsiniz.

Bulunduğum bölgede ne mobil veri çekiyor ne de şebeke çekiyor umarım bundan dolayı sıkıntı yaşamam 144p video bile zor izleniyor.

Aslında 100 Mbps yeterli olacaktir.
Netspeed önerebilirim. Hem taahhüt yok, hem modem veriyorlar, hem de Türk Telekom'dan daha ucuzlar. 100 Mbps fiberi modemle birlikte 160 TL'ye veriyorlar ki günümüzde çok iyi bir fiyat bu.

Genelde çoğu ISS 100 ve 200 Mbps veriyor TT altyapısı ise. TurkNet kendi altyapısında 1000 Mbps satıyor.

Arayıp sorabilirsin, yüksek ihtimalle 100 ya da 200 verirler rahatlıkla.

Anladım umarım 50 üstünü alırım.

Netspeed önerebilirim. Hem taahhüt yok, hem modem veriyorlar, hem de Türk Telekom'dan daha ucuzlar. 100 Mbps fiberi modemle birlikte 160 TL'ye veriyorlar ki günümüzde çok iyi bir fiyat bu.

Hocam bunun için artık çok çok geç çünkü altyapı başvurusu yapmaya gittiğim zaman abonelik alamadığım taktirde altyapı çalışması yapmayacaklarını söylediler 2 yıl taahhüt ile anlaşma yaptım.

Hocam bunun için artık çok çok geç çünkü altyapı başvurusu yapmaya gittiğim zaman abonelik alamadığım taktirde altyapı çalışması yapmayacaklarını söylediler 2 yıl taahhüt ile anlaşma yaptım.
Hmm, o zaman sorun yok. 2 yıl sonra fiyatı çok arttırılarsa dilediğin gibi istediğine geçersin. Önemli olan altyapı gelmesi.

Anladım umarım 50 üstünü alırım.
Fiberde kayıp olmaz, 100 paketi alırsan sorunsuz 100 alırsın.

Hmm, o zaman sorun yok. 2 yıl sonra fiyatı çok arttırılarsa dilediğin gibi istediğine geçersin. Önemli olan altyapı gelmesi.

Fiberde kayıp olmaz, 100 paketi alırsan sorunsuz 100 alırsın.

Hızda takılmayacağımı öğrenmek gerçekten sevindirdi beni peki Türk Telekom modem veriyor mu ya da her ay onu da kiralıyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı