M muro44 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 132 3 Nisan 2023 #11 Jira dedi: Kiralama sistemi var galiba. Onu sana söylerler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sağlacakla kalın.
Jira dedi: Kiralama sistemi var galiba. Onu sana söylerler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sağlacakla kalın.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.917 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #12 Jira dedi: Genelde çoğu ISS 100 ve 200 Mbps veriyor TT altyapısı ise. Turknet kendi altyapısında 1000 Mbps satıyor. Arayıp sorabilirsin, yüksek ihtimalle 100 ya da 200 verirler rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... KONU DIŞI Hocam nickinizin proje yönetim platformu olan Jira ile alakası var mı? https://www.atlassian.com/software/jira
Jira dedi: Genelde çoğu ISS 100 ve 200 Mbps veriyor TT altyapısı ise. Turknet kendi altyapısında 1000 Mbps satıyor. Arayıp sorabilirsin, yüksek ihtimalle 100 ya da 200 verirler rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... KONU DIŞI Hocam nickinizin proje yönetim platformu olan Jira ile alakası var mı? https://www.atlassian.com/software/jira
n i s a Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 363 Çözümler 5 3 Nisan 2023 #13 muro44 dedi: Hızda takılmayacağımı öğrenmek gerçekten sevindirdi beni peki Türk Telekom modem veriyor mu ya da her ay onu da kiralıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Modem veriyorlar ve aylık kira ücreti alıyorlar. 20 TL olması lazım.
muro44 dedi: Hızda takılmayacağımı öğrenmek gerçekten sevindirdi beni peki Türk Telekom modem veriyor mu ya da her ay onu da kiralıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Modem veriyorlar ve aylık kira ücreti alıyorlar. 20 TL olması lazım.
M muro44 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 132 4 Nisan 2023 #14 n i s a dedi: Modem veriyorlar ve aylık kira ücreti alıyorlar. 20 TL olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için sağ olun.
n i s a dedi: Modem veriyorlar ve aylık kira ücreti alıyorlar. 20 TL olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için sağ olun.
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 4 Nisan 2023 #15 FTTH altyapıda kullanılan OBK dediğimiz kablolar teorik olarak 10Gbps kadar hız sağlıyor ama Türkiye'de maksimum 1Gbps hız sunuluyor.
FTTH altyapıda kullanılan OBK dediğimiz kablolar teorik olarak 10Gbps kadar hız sağlıyor ama Türkiye'de maksimum 1Gbps hız sunuluyor.