Fiber altyapı minimum hız desteği

A.Kaan Mert

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi forumlar diliyorum. Yeni taşındığım bölgede bir tek Türksat'ın fiber altyapısı bulunmakta. Vodafone Net'in fiber bağlantılar için Türksat'ın altyapısı kullandığını öğrenip tarifeleri hakkında bilgi almak için aradım. Aradığım zaman bana fiber altyapımın maksimum 50Mbps hız desteklediğini söylediler. Açıkçası biraz tuhafıma gitti diyebilirim. Bildiğim kadarıyla fiber altyapılarda VDSL, ADSL altyapılar gibi santrale olan uzaklığa göre bir hız söz konusu değil. Konuya çok fazla hakim olmadığım için sizlere de sormak istedim. Kısacası oturduğum yerdeki fiber altyapının maksimum 50Mbps hız desteklemesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır kesinlikle hayır! ADSL 8Mbps ADSL2+ 16Mbps VDSL 100Mbps VDSL2+ 200Mbps.
TT bile diyor Max 1000 Mbps fiber.

Fiberde belirli bir hız olmaz. Vodafone yerine direk Türksat Kablonet kampanyalarına bakmanızı öneririm. Yalnız bildiğim kadarıyla Türksat altyapısında kurumsal olmadıkça 100 Mbps üstü hız vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…