Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Kırmızı işaret : Ev ile fiber arası. (tahmini 30-35 metre) Siyah işaret : Fiber döşenmiş. Nasıl fiberi bizim binanın önüne getirebilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (17).png 2,6 MB · Görüntüleme: 98
Kırmızı işaret : Ev ile fiber arası. (tahmini 30-35 metre) Siyah işaret : Fiber döşenmiş. Nasıl fiberi bizim binanın önüne getirebilirim?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.219 Çözümler 55 22 Kasım 2022 #2 Tüm daireler olarak dilekçe verin.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #3 AnotherJourney dedi: Tüm daireler olarak dilekçe verin. Genişletmek için tıkla... Hocam Komşuların Çoğu Genç Değil Yaşlı kesim olayı onlara nasıl anlatıcam onu düşünüyorum.
AnotherJourney dedi: Tüm daireler olarak dilekçe verin. Genişletmek için tıkla... Hocam Komşuların Çoğu Genç Değil Yaşlı kesim olayı onlara nasıl anlatıcam onu düşünüyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.219 Çözümler 55 22 Kasım 2022 #4 Pablo Emilio Escobar dedi: Hocam Komşuların Çoğu Genç Değil Yaşlı kesim olayı onlara nasıl anlatıcam onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İmzalık olay hocam bir kaç kişiden alın sonra onlar diğer komşuların attığını görünce atar. İnternet altyapısı için gerekli herhangi bir ücret ödemiyorsunuz de geç.
Pablo Emilio Escobar dedi: Hocam Komşuların Çoğu Genç Değil Yaşlı kesim olayı onlara nasıl anlatıcam onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İmzalık olay hocam bir kaç kişiden alın sonra onlar diğer komşuların attığını görünce atar. İnternet altyapısı için gerekli herhangi bir ücret ödemiyorsunuz de geç.
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 22 Kasım 2022 #5 Pablo Emilio Escobar dedi: Hocam Komşuların Çoğu Genç Değil Yaşlı kesim olayı onlara nasıl anlatıcam onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evlerinde internet vardır illaki daha ucuza gelecek ücretsiz hat çekilecek falan dersen halledebilirsin.
Pablo Emilio Escobar dedi: Hocam Komşuların Çoğu Genç Değil Yaşlı kesim olayı onlara nasıl anlatıcam onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evlerinde internet vardır illaki daha ucuza gelecek ücretsiz hat çekilecek falan dersen halledebilirsin.
Muhammet Mustafa Günaltın Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Çağrı Merkezi Şefi Profil Kapağı 1522413149 22 Kasım 2022 #6 Kırmızı alanda oturuyorum sarı alanda fiber var bize çekmiyorlar canları isterse çekiyorlar Dosya Ekleri FhCB0cLX0AEl2NY.png 715,4 KB · Görüntüleme: 72
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #7 Şans işi. Benim de iki bina ötemde fiber var ve dilekçemi verdim ama bir cacık olduğu yok.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 730 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #8 benim sokağımdaki rögar kapağına da fiber yedekleme yapıldı
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #9 T21 dedi: Şans işi. Benim de iki bina ötemde fiber var ve dilekçemi verdim ama bir cacık olduğu yok. Genişletmek için tıkla... Biz internetten 5 kişi fiber için başvuru yaptık.Tek sorun komşulara söylemekte.
T21 dedi: Şans işi. Benim de iki bina ötemde fiber var ve dilekçemi verdim ama bir cacık olduğu yok. Genişletmek için tıkla... Biz internetten 5 kişi fiber için başvuru yaptık.Tek sorun komşulara söylemekte.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 730 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #10 Pablo Emilio Escobar dedi: Biz internetten 5 kişi fiber için başvuru yaptık. Tek sorun komşulara söylemekte. Genişletmek için tıkla... Rögar a falan kablo çekildiğini gördün mü?
Pablo Emilio Escobar dedi: Biz internetten 5 kişi fiber için başvuru yaptık. Tek sorun komşulara söylemekte. Genişletmek için tıkla... Rögar a falan kablo çekildiğini gördün mü?